Bophar Orasys Tongreiniger

Orasys is de tongreiniger die naast de mechanische reiniging ook een blijvende antibacteriële werking heeft.

 5,50
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Bophar Orasys Tongreiniger

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Orasys is de tongreiniger die naast de mechanische reiniging ook een blijvende antibacteriële werking heeft. De Orasys is een gebruikers vriendelijke tongreiniger. Het zachte kussentje is gemaakt van een microvezel met antibacteriële werking. Naast de onaangename geur verwijdert het ook verkleuringen van bijvoorbeeld wijn, tabak, en koffie.

Te gebruiken bij

  • Slechte adem

Gebruiksadvies

U reinigt uw tong door met lichte druk de pad in cirkelbewegingen over het tongoppervlak te bewegen. Probeer het gehele tongoppervlak te bereiken. Maak de pad voor gebruik vochtig, dit maakt het gebruik comfortabeler. Tijdens en na gebruik de pad onder warm water schoonmaken om zolang mogelijk gebruik te kunnen maken van de pad.

Inhoud

1 exemplaar

Merk

Bophar

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen