Philips AVENT Comfort dubbele elektrische borstkolf

Philips AVENT Comfort dubbele elektrische borstkolf (SCF334/02). Meer melk op natuurlijke en comfortabele wijze. Borstkolf met massagekussen. Bevat twee flessen van 125 ml.

 279,99
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Philips AVENT Comfort dubbele elektrische borstkolf

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Philips AVENT Comfort dubbele elektrische borstkolf (SCF334/02). Als u u prettig en ontspannen voelt, gaat de melkafgifte gemakkelijker. Daarom hebben we de meest comfortabele borstkolf tot nu toe gemaakt: u kunt nu gemakkelijk zitten, zonder dat u voorover hoeft te leunen, terwijl de zachte massagekussens de melkafgifte voorzichtig stimuleren.

Productvoordelen

Comfort dubbele elektrische borstkolf
Als u u prettig en ontspannen voelt, gaat de melkafgifte gemakkelijker. Daarom hebben we de meest comfortabele borstkolf tot nu toe gemaakt: u kunt nu gemakkelijk zitten, zonder dat u voorover hoeft te leunen, terwijl de zachte massagekussens de melkafgifte voorzichtig stimuleren.
 
Gemakkelijker zitten, zonder dat je voorover hoeft te leunen
Aangenamere kolfpositie door uniek ontwerp.
Het unieke ontwerp van de borstkolf zorgt ervoor dat uw melk direct van uw borst in de fles stroomt, zelfs wanneer u rechtop zit. Dit houdt in dat u gemakkelijker kan zitten tijdens het kolven: u hoeft niet voorover te leunen om te zorgen dat al uw melk in de fles terechtkomt. Als u comfortabel zit en ontspannen bent tijdens het kolven, helpt dat uw melk ook makkelijker stromen.
 
Meer melk in minder tijd
De perfecte manier voor moeders om tijd te besparen.
Beide borsten tegelijk afkolven is bewezen efficiënter en kan zelfs uw melkproductie op gang brengen.
 
Kies de comfortabelste instelling
Voorzien van een zachte stimulatiemodus en 3 afkolvingsinstellingen.
Wanneer de kolf is ingeschakeld, begint deze automatisch in de zachte stimulatiemodus om de melkafgifte op gang te brengen. Kies uit een van de 3 afkolvingsinstellingen om de melkafgifte voor jou het aangenaamst te laten verlopen.
 
Stimuleert zacht de toeschietreflex en melkafgifte
Zacht en warm aanvoelend massagekussen.
De nieuwe satijnzachte structuur van ons massagekussen voelt warm aan op de huid en zorgt voor een comfortabele en zachte stimulatie van uw melkafgifte. Tijdens het afkolven imiteert het kussen subtiel het zuigen van uw baby, voor een natuurlijke toeschietreflex en klinisch bewezen effectiviteit. Het zachte massagekussen is zo ontworpen dat het bij de grote meerderheid van de moeders comfortabel zit. Mocht u een groter kussen nodig hebben, dan is dat apart verkrijgbaar.
 
Andere voordelen
 • Makkelijk schoon te maken door het geringe aantal losse onderdelen. Schoonmaken is gemakkelijk dankzij het kleine aantal afzonderlijke delen. Uw melk komt nooit in contact met de slang en de basisunit. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig, behalve de elektrische delen. 
 • Gemakkelijke bediening met één druk op de knop. De dubbele elektrische borstkolf is ideaal voor moeders die regelmatig melk afkolven. Bespaar tijd door op een fijne manier beide borsten tegelijk af te kolven.
 • Intuïtief in elkaar te zetten. Eenvoudig te zien hoe de onderdelen in elkaar passen, dus in een handomdraai gebruiksklaar.
 • Compact, licht ontwerp met handige reistas. De borstkolf heeft een compact ontwerp, dat het gemakkelijk maakt om vast te houden en op uw borst te plaatsen. De kleine, lichte basisunit kan gemakkelijk dicht in de buurt geplaatst worden voor volledige controle tijdens het afkolven. Om het vervoer en het opbergen te vereenvoudigen, kunt u de slang om de basisunit wikkelen. Bij de borstkolf wordt een handige reistas geleverd.
 • Inclusief de Natural-fles en -speen voor natuurlijk aanleggen. De vorm van de brede speen lijkt op die van een borst en stimuleert zo het natuurlijk aanleggen. Zo is het voor u én uw baby gemakkelijker om borst- en flesvoeding te combineren.

Inhoud

1 combipakket

Meer informatie

Technische specificaties
 • Land van herkomst: Engeland
 • Materiaal Borstkolf: Polypropyleen, BPA-vrij, Flesvoeding: Polypropyleen, BPA-vrij, Speen: Siliconen, BPA-vrij
 • Inclusief: Borstkolfbehuizing: 2 stk, Basisunit incl. slang: 1 stk, Normaal kussen: 2 stk, Natural-fles van 125 ml: 2 stk, Extra zachte speen voor pasgeborenen: 2 stk, Reisdeksel: 2 stk, Afsluitplaatje voor melkopslag: 2 stk, Proefverpakkingen borstkompressen: 2 (2 kompressen voor overdag en 2 voor 's nachts) stk, Reservemembraan: 2 stk, Reistas: 1 stk.
 • Ontwerp: Ontwerp borstkolf: Compact ontwerp, Flesontwerp: Ergonomische vormgeving, Brede hals.
 • Gebruiksgemak: Gebruik borstkolf: Intuïtief in elkaar te zetten, Makkelijk schoon te maken, Volledig combineerbaar assortiment.
 • Ontwikkelingsfases: Fases: Zwangerschap, 0 - 6 maanden
 • Functies: Niet langer vooroverleunen: Zitten in een comfortabele positie, Instellingen: 3 afkolvingsinstellingen, 1 stimulatiemodus, Meer melk in minder tijd: De perfecte manier om tijd te besparen, Zacht massagekussen: Zachte stimulatie

Merk

Avent

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen