Braun Satin Hair 7 Straightener

De Braun Satin Hair 7 met IONTEC is speciaal ontworpen om glans en gezondheid terug te brengen in uw haar tijdens het stylen.

 73,00
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Braun Satin Hair 7 Straightener

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Braun Satin Hair 7 met IONTEC is speciaal ontworpen om glans en gezondheid terug te brengen in je haar tijdens het stylen.

Braun behoort tot de grootste haarverzorgingsfabrikanten ter wereld en is uitvinder van talloze haarverzorgingsinnovaties. Braun heeft ontdekt dat straighten met temperaturen van boven de 200°C onherstelbare schade aanricht bij het haar. Trouw aan onze passie om te zorgen voor de gezondheid van je haar, is de Satin Hair 7 straightener uitgerust met de superieure IONTEC technologie en accurate temperatuurcontrole tot 200°C.
Je kunt het verschil zien en voelen: uw haar wordt glanzend, glad en zacht als nooit tevoren.

Productvoordelen

  • Met IONTEC - een unieke technologie die speciaal ontwikkeld is om de gezondheid van je haar te beschermen en geeft je daardoor de zekerheid van stylen op een gezonde manier
  • NanGlide keramische platen met extra glad oppervlak
  • De gepatenteerde zwevende platen zorgen ervoor dat het trekken aan de haren aanzienlijk vermindert
  • Met heat control
  • Auto shutoff na 30 minuten
  • 2 meter snoer

Meer informatie

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Merk

Braun

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen