Breathe Right Neusstrip

Breathe Right neusstrips zorgen ervoor dat u niet meer snurkt. 17,99
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Breathe Right Neusstrip

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Breathe Right is een transparante, wereldwijd gepatenteerde neusstrip die snurkers helpt om tijdens de slaap door de neus te ademen. De neusstrip bestaat uit een huidvriendelijke kleef strip met twee buigzame strookjes die zorgen voor de flexibiliteit van de neusstrip.

Te gebruiken bij

  • Snurken

Gebruiksadvies

Was en droog uw neus. Verwijder de beschermstrip en plaats de strip volgens het voorbeeld (zie bijsluiter). Wrijf de strip zachtjes vast. Voorzichtig verwijderen: dit kunt u doen, terwijl u uw gezicht wast of een warme douche neemt. Maak de eindjes los en duw dan beide zijden voorzichtig op.

Inhoud

30 stuks

Verpakkingsvorm

Doosje

Merk

Breathe Right

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen