Breathe Right Neusstrips Large

Breathe Right neusstrips zorgen ervoor dat u niet meer snurkt.Breathe Right Neusstrips Large

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Breathe Right is een transparante, wereldwijd gepatenteerde neusstrip die snurkers helpt om tijdens de slaap door de neus te ademen. De Breathe Right neusstrip is een medisch hulpmiddel. De neusstrip bestaat uit een huidvriendelijke kleef strip met twee buigzame strookjes die zorgen voor de flexibiliteit van de neusstrip. De strip heeft een comfortabele pasvorm. De twee buigzame delen trekken de neusvleugels zachtjes open waardoor je meer lucht krijgt (tot 31% meer). Hierdoor kan het snurken verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Te gebruiken bij

  • Een verstopte neus
  • Snurken
  • Ademhalingsmoeilijkheden veroorzaakt door een afwijkend neustussenschot

Gebruiksadvies

Was en droog uw neus. Verwijder de beschermstrip en plaats de strip volgens het voorbeeld (zie bijsluiter). Wrijf de strip zachtjes vast. Voorzichtig verwijderen: dit kunt u doen, terwijl u uw gezicht wast of een warme douche neemt. Maak de eindjes los en duw dan beide zijden voorzichtig op.

Inhoud

10/30 stuks

Verpakkingsvorm

Doosje

Meer informatie

Breathe Right Neusstrips zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 10 en van 30 stuks.

Merk

Breathe Right

Maten

Large
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen