Canesten Gyno 1 500 mg

Canesten Gyno voor inwendig gebruik stopt in korte tijd de groei, doodt de schimmel en verlicht zo snel de jeuk van een vaginale schimmelinfectie dankzij de werkzame stof clotrimazol.

 14,65
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Canesten Gyno 1 500 mg

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Canesten Gyno ter behandeling van vaginale schimmelinfecties met de mogelijke verschijnselen jeuk, een branderig gevoel, rode, gezwollen, pijnlijke schaamlippen en een witte, klonterige, geurloze afscheiding. Canesten Gyno voor inwendig gebruik stopt in korte tijd de groei, doodt de schimmel en verlicht zo snel de jeuk dankzij de werkzame stof clotrimazol. De tablet zorgt voor een lokale behandeling voor vaginaal (inwendig) gebruik.

Te gebruiken bij

 • Vaginale schimmelinfecties

Productvoordelen

 • Behandeling met één tablet voor inwendig gebruik
 • Lokale behandeling
 • Met werkzame bestanddeel clotrimazol

Dosering

 • 1 maal 1 vaginale tablet

Gebruiksadvies

's Avonds vóór het slapen gaan de Canesten gyno 1 vaginale tablet zo diep mogelijk in de vagina inbrengen. De schaamlippen met de vrije hand uit elkaar houden en de tablet met de bolle kant naar boven en de vinger tegen de platte kant van de tablet voorzichtig zo diep mogelijk in de schede naar binnen drukken. Ook is het mogelijk de tablet in te brengen met de bijgeleverde applicator. Voor gebruiksaanwijzing zie bijsluiter.

Bijwerkingen

Bij gebruik van de vaginale tablet kan in een enkel geval een meer of minder ernstige overgevoeligheidsreactie optreden. In dat geval kunnen naast huidklachten, zoals jeuk, roodheid en een branderig gevoel ook andere bijwerkingen voorkomen, zoals kort-ademigheid, lage bloeddruk, flauwte, misselijkheid en diarree. Bij de partner kan irritatie van de penis optreden.

Interacties

Er zijn geen wisselwerkingen van Canesten Gyno met andere geneesmiddelen bekend.

Zwangerschap / Borstvoeding

Tijdens de zwangerschap mag dit middel uitsluitend gebruikt worden op advies van de arts. Canesten gyno 1 tablet kan overeenkomstig het voorschrift worden gebruikt tijdens de borstvoeding.

Samenstelling

Clotrimazol, calciumlactaat, maïszetmeel, crospovidon, colloïdaal siliciumdioxide, melkzuur, lactose, magnesiumstearaat, hypromellose, microkristallijne cellulose.

Inhoud

1 tablet

Meer informatie

In deze situaties mag u dit product niet gebruiken:

 • Pijn in de onderbuik of pijn bij het plassen
 • Koorts of koude rillingen
 • onregelmatige of abnormale bloedingen
 • Zweren of blaren in het genitale gebied
 • Lage rugpijn
 • Misselijkheid of braken
 • Diarree
 • Pusvorming
 • Sterk ruikende afscheiding

Wanneer moet u extra voorzichtig zijn met dit product:

 • Canesten gyno 1 tablet dient niet tijdens de menstruatie te worden toegepast, omdat dan niet volledig op de werkzaamheid kan worden vertrouwd.

 

Voor uitwendige verlichting van de jeuk, kan aanvullend Canesten Gyno crème worden gebruikt.

Merk

Sterkte

500 mg

Hoe te bewaren

Droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik en zich van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen