Capsinol Originele Formule Neusspray

Capsinol Originele Formule Neusspray geeft verlichting bij verstopte holtes en druk in het voorhoofd en helpt om vrijer te ademen door de neus.

 9,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Capsinol Originele Formule Neusspray

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Capsinol is een geheel natuurlijk neusspray met capsaïcine als belangrijkste werkzame stof. Capsaïcine is een bestanddeel van Spaanse pepers (Capsicum) die zorgt voor het hete gevoel. Onderzoek heeft aangetoond dat dit bestanddeel het overactieve zenuwstelsel remt. Vooral voor mensen met chronische neusklachten zonder aanwijsbare oorzaak, heeft capsaïcine vaak een (blijvend) positief effect. Ook zijn er geen nadelige effecten van de peperspray op de reuk of het neusslijmvlies. Het Dode Zee zout heeft een ontstekingsremmende werking, vanwege het hogegehalte aan kalium. Ook eucalyptus en rozemarijn olie zijn bekend om de ontstekingsremmendeeffecten.

Geeft verlichting bij verstopte holtes en druk in het voorhoofd en helpt om vrijer te ademen door de neus. Capsinol neusspray kan langere tijd achter elkaar gebruikt worden en is niet verslavend. Het is geheel op natuurlijke basis en niet schadelijk voor de gezondheid.

Productvoordelen

  • Geeft verlichting bij verstopte holtes en druk in het voorhoofd 
  • Helpt om vrijer te ademen door de neus 
  • Verzacht branderige ogen als de pollen in de lucht zijn 
  • Kan langere tijd achter elkaar gebruikt worden en is niet verslavend 
  • Niet schadelijk voor de gezondheid 
  • Geheel op natuurlijke basis

Dosering

Capsinol is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Gebruiksadvies

Goed schudden voor gebruik. Spray drie keer per dag 1-3 maal in elk neusgat. Inhaleer rustig na elke spray. Meestal merkt u binnen 2-12 minuten verlichting.

1. Goed schudden voor gebruik. Open de verpakking en verwijder het doorzichtige beschermdopje.
2. Hou het flesje onderaan met de duim vast en hou het bovenstuk tussen wijs-en middelvinger. Wanneer u de spray voor het eerst gebruikt, spray dan enkele malen in de lucht tot de vloeistof naar buiten komt.
3. Breng het neusstuk in het neusgat. Spray en adem tegelijkertijd rustig in door de neus. Herhaal dit in het andere neusgat. Maak na gebruik het uiteinde schoon en plaats het dopje terug.

Zwangerschap / Borstvoeding

Vraag uw arts over het gebruik tijdens de zwangerschap.

Contra-indicaties

Niet gebruiken als u gevoelig of allergisch bent voor een van de ingrediënten.

Samenstelling

Gezuiverd water, Dode Zee zout, Salie olie, Rozemarijn olie, Eucalyptus olie, Capsaïcine, Vitamine C, natuurlijke ethanol en grapefruitzaden extract.

Inhoud

20 milliliter

Verpakkingsvorm

Sprayflacon

Meer informatie

Deel de neusspray niet met anderen. Direct na gebruik kan een licht brandend gevoel worden ervaren, dit is niet schadelijk en het gevoel wordt minder wanneer u de neusspray regelmatig gebruikt.

Merk

Capsinol

Hoe te bewaren

Op kamertemperatuur (onder 25°C) bewaren. Na opening nog 6 maanden houdbaar. Na 6 maanden is het mogelijk dat de capsaïcine minder sterk en daardoor minder effectief is.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen