Care Plus Anti-Insect Deet Spray 40%

Care Plus Anti-Insect Deet Spray 40% is het sterkste insectenafwerende middel voor de huid.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Care Plus Anti-Insect Deet Spray 40%

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Deet beschermt de gebruiker gemiddeld 8 uur tegen steken van huismuggen, Anopheles muggen (drager van de parasiet die malaria kan veroorzaken), Aedes muggen (drager van het gele koortsvirus) en 3 uur tegen beten van teken (Ixodes).

Te gebruiken bij

  • Insecten

Productvoordelen

  • Het sterkste insectenafwerende middel voor de huid

Dosering

Beschermt tot 8 uur lang. Een verpakkingseenheid Care Plus Deet is voldoende voor 2 tot 3 weken dagelijks gebruik conform voorschrift. Het is belangrijk dat de gehele onbedekte huid ingesmeerd wordt met Care Plus Deet.

Gebruiksadvies

U dient Care Plus Deet Anti-insect spaarzaam en zorgvuldig aan te brengen op onbedekte lichaamsdelen, dus niet onder kledingstukken. Daarnaast dient u het niet aan te brengen op beschadigde huid bijvoorbeeld (schaaf)wonden of op plaatsen waardoor buiging van gewrichten veelvuldig plooiingen van de huid normaal is; dus niet aanbrengen op de knieholten en elleboogholten.

Bijwerkingen

De Care Plus Deet anti-insect spray kan in zeldzame gevallen een huidreactie in de vorm van roodheid of blaarvorming veroorzaken. Indien dat bij u het geval mocht zijn, dient u het gebruik van Care Plus insectwerende middelen met DEET onmiddellijk te staken. Ook andere middelen die N, N diethyl-m-toluamide bevatten, kunt u dan beter niet gebruiken. Let u er ook op dat Deet producten en plastic niet goed samengaan. Denkt u hierbij aan b.v. uw bril.

Interacties

De SPF van uw antizonnebrandcr

Zwangerschap / Borstvoeding

Uit recent onderzoek blijkt dat DEET veilig gebruikt kan worden in het tweede en derde trimester van de zwangerschap. Tijdens het eerst trimester kan DEET in concentraties tot 30% gebruikt worden. Uit voorzorg dient het gebruik wel geminimaliseerd te word

Contra-indicaties

  • Uit voorzichtigheid wordt geadviseerd om concentraties van meer dan 30% Deet te mijden bij kinderen jonger dan 2 jaar. Smeer bij kinderen niet de handen in, hiermee wordt voorkomen dat Deet in contact komt met de zintuigen (de mond of de ogen). 
  • Insectenwerende middelen met Deet tasten bepaalde materialen aan. Vermijd daarom contact met kunststoffen en gelakte oppervlakten (o.a. brilmonturen, fototoestellen, tafelbladen en kleding).

Samenstelling

Diethyl-m-toluamide 40% g/g, alcohol denat

Inhoud

60/100 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

Verkrijgbaar in verpakkingen van 60, 100 en 200 ml.

Merk

Care Plus

Sterkte

40 %
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen