Care Plus Anti-Insect Natural Spray

Care Plus Anti-Insect Natural Spray is gebaseerd op natuurlijke lemon-eucalyptus extracten voor mensen met een gevoelige huid en kinderen vanaf 3 maanden.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Care Plus Anti-Insect Natural Spray

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Care Plus Natural is gebaseerd op natuurlijke lemon-eucalyptus extracten. Dit is het enige natuurlijke ingrediënt dat nu kan worden gebruikt als insectwerendmiddel, waarvan de effectiviteit is bewezen in wetenschappelijke (veld)studies. Anti -Insect Natural kan worden gebruikt door mensen met een gevoelige huid en kinderen vanaf 3 maanden.

De werkzame stof is Citriodiol, een mix van cis- en trans-p-menthane-3,8 diol (CAS Nr 42822-86-6). Anti-Insect Natural is verkrijgbaar met 30% werkzame stof. De werkzame stof is effectief tegen verschillende ziekte overbrengers, zoals (malaria)muggen en teken. Natural biedt tot 6 uur bescherming tegen steken en beten en is geschikt voor alle bestemmingen.

In tegenstelling tot Care Plus DEET tast Care Plus Natural geen kunststoffen aan, zoals brilmonturen, fototoestellen en gelakte tafelbladen.

Care Plus Natural is geregistreerd door Tropenzorg B.V. bij de lokale overheid en voldoet aan alle eisen betreffende veiligheid en effectiviteit in gebruik, mits men het product gebruikt conform voorschrift. De verkrijgbaarheid van Care Plus Natural is afhankelijk van de lokale regelgeving Biociden.

Te gebruiken bij

  • Insecten (o.a. muggen)

Productvoordelen

  • Sterk insectwerendmiddel op basis van Citriodiol: natuurlijke lemon-eucalyptus extracten 
  • Effectief tegen stekende insecten en teken
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden 
  • Geschikt voor de gevoelige huid 
  • Geschikt voor alle bestemmingen 
  • Biedt tot 6 uur bescherming tegen steken en beten 
  • Tast geen kunststoffen aan 
  • Verkrijgbaar met 30% werkzame stof

Inhoud

60/100 milliliter

Verpakkingsvorm

Sprayflacon

Meer informatie

Care Plus Anti-Insect Natural Spray is verkrijgbaar per 60 en 100 ml.

  • Geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap, borstvoeding en bij kinderen vanaf 3 jaar en kan veilig gebruikt worden bij zwangerschap en borstvoeding.

Merk

Care Plus

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen