Care Plus Clean Bio Soap

De Care Plus Clean Bio Soap is een geconcentreerd biologisch afbreekbare zeep die gemaakt is van organische ingrediënten.

 6,35
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Care Plus Clean Bio Soap

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Care Plus Clean Bio Soap is een geconcentreerd biologisch afbreekbare zeep die is gemaakt van organische ingrediënten. Deze biologische zeep is zeer multifunctioneel en kan voor alles gebruikt worden. Het wassen van de handen, huid, haar, kleren en zelfs voor de afwas. De zeep kan naast gewoon water ook gebruikt worden in brak en zout water. De antibacteriële zeep is dus ideaal voor op reis. Vooral als er geen facilitaire voorzieningen aanwezig zijn, komt deze zeep goed van pas. Voor bijvoorbeeld een jungle tocht of een paar dagen in de bergen.

Productvoordelen

  • Geconcentreerd biologisch afbreekbare zeep
  • Voor het wassen van de handen, huid, haar, kleren en de afwas
  • Antibacteriële zeep
  • Kan gebruikt worden met alle soorten water

Merk

Care Plus

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen