Care Plus Click-Away

De Care Plus Click Away Bite Relief is een revolutionaire behandelingsmethode voor het behandelen van jeuk van insectenbeten. 8,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Care Plus Click-Away

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Care Plus Click Away Bite Relief is een revolutionaire behandelingsmethode voor het behandelen van jeuk van insectenbeten. Een paar keer klikken op de plaats van de beet/steek en de jeuk verdwijnt. Het vermindert de jeuk én de zwelling zonder gebruik te maken van plakkerige crèmes en chemicaliën. Het product is klinisch getest, veilig voor kinderen boven de 4 jaar en gaat meer dan 4.000 behandelingen mee.

Te gebruiken bij

  • Insectensteken en beten

Productvoordelen

  • Klikken verlicht de jeuk
  • Werkt met schokje van hoog voltage, maar laag ampère
  • Klinisch getest, veilig voor kinderen (boven de 4 jaar)
  • Geen batterijen nodig en geen vervaldatum

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

Het apparaatje werkt door het kracht uitoefenen op kwartskristallen, dit levert een schokje op van hoog voltage en laag ampère. Door de pulsen (ca. 5 keer) wordt de histamine-aanmaak in het lichaam afgebroken. Hierdoor wordt de zwelling en de jeuk gereduceerd. Care Plus Click Away werkt het meest effectief als het apparaat zo snel mogelijk na de insectenbeet wordt gebruikt.
 

Merk

Care Plus

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen