Care Plus Hadex Water Disinfectant

De Care Plus Hadex Water Disinfectant is een drinkwater desinfectiemiddel op basis van chloor.

 11,13
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Care Plus Hadex Water Disinfectant

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Care Plus Hadex Water Disinfectant is een drinkwater desinfectiemiddel op basis van chloor. Drinkwater in warme landen is vaak niet betrouwbaar en u kunt hier ziek van worden. Met één druppel in uw glas (0,2 liter) maakt u het water drinkbaar.

Te gebruiken bij

  • Het desinfecteren van drinkwater

Productvoordelen

  • Een druppel per glas is genoeg
  • Inwerktijd: 30 minuten
  • Eén fles is goed voor 150 liter water

Gebruiksadvies

Voor het desinfecteren van drinkwater: voor een glas water is één druppel van dit middel al genoeg. Laat het daarna een half uur inwerken, en het kan veilig gedronken worden.

Samenstelling

Natriumhypochloriet

Inhoud

30 milliliter

Verpakkingsvorm

Druppelflacon

Meer informatie

Drinkwater is in warme landen vaak zeer onbetrouwbaar. Het is ook geregeld de oorzaak van maag- en darmstoornissen en ziekten zoals (para)tyfus, dysenterie en cholera. Besteed daarom altijd veel aandacht aan eten en drinken als u in dit soort landen bent. Care Plus Hadex Water disinfectant is het enige desinfectiemiddel voor drinkwater dat geregistreerd is in Nederland. Het gebruik hiervan wordt geadviseerd als u naar landen gaat waar twijfel bestaat over de bacteriologische betrouwbaarheid van het drinkwater. Dit middel is op basis van chloor en dient u te gebruiken voor het desinfecteren van water uit leidingen, bronnen en putten.

Merk

Care Plus

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen