Care plus travel towel-microfibre towel

De Care Plus Travel Towel is gemakkelijk mee te nemen door de compacte vormgeving en het lichte gewicht.Care plus travel towel-microfibre towel

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Care Plus Travel Towel is gemakkelijk mee te nemen door de compacte vormgeving en het lichte gewicht. Doordat gebruik is gemaakt van een revolutionair microvezel, is de reishanddoek aan een zijde extra zacht wat bijdraagt aan een optimaal gebruikscomfort. Het absorberend vermogen van de reishanddoek is meer dan zeven maal zijn eigen gewicht.

Te gebruiken bij

  • Handdoek
  • Reizen

Productvoordelen

  • Gemakkelijk mee te nemen door de compacte vormgeving en het lichte gewicht
  • Bevat microvezels, waardoor de handdoek aan een zijde extra zacht is
  • Absorberend vermogen is meer dan zeven maal zijn eigen gewicht

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

De Care Plus Travel Towel is verkrijgbaar in de volgende maten: 40x80, 60x120 en 75x150 cm. De handdoek wordt geleverd in een handige ventilerende foudraal.

Merk

Care Plus

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen