Centrum Men 50+

Centrum Men 50+ bevat alle belangrijke vitaminen en mineralen, speciaal aangepast aan de voedingsbehoeften van mannen boven de 50 jaar.

* Verplichte velden

Vanaf  9,95
Aantal:

Centrum Men 50+

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Centrum heeft een nieuwe uitgebalanceerde formule die alle belangrijke vitaminen en mineralen bevat, speciaal aangepast aan de voedingsbehoeften van mannen boven de 50 jaar. Deze formule is samengesteld volgens de laatste inzichten op dit gebied. Centrum Men 50+ voorziet daarmee, als aanvulling op de voeding, in de dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen die belangrijk zijn voor het dagelijks goed blijven functioneren van mannen boven de 50.

Productvoordelen

Vitaminen

  • Vitamine A: voor het behoud van een gezonde huid en ter ondersteuning van de conditie van de ogen 
  • Vitamine B6 en B12: ter ondersteuning van de dagelijkse energiebehoeften en een normale psychologische functie, zoals de concentratie en het geheugen 
  • Vitamine C: voor het behoud van een gezonde huid en ter ondersteuning van de psychologische functie, zoals de concentratie en het geheugen en helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve stress, zoals zonlicht en vervuiling 
  • Vitamine D: dat bijdraagt aan het behoud van een normale werking van de spieren en aan het behoud van sterke botten 
  • Vitamine E: helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve stress, zoals zonlicht en vervuiling 
  • Vitamine K: dat bijdraagt aan het behoud van sterke botten

Mineralen

  • Calcium: dat bijdraagt aan een normale werking van de spieren en nodig is voor de instandhouding van sterke botten 
  • IJzer: ter ondersteuning van de dagelijkse energiebehoeften en draagt bij aan de instandhouding van de goede werking van het immuunsysteem 
  • Magnesium: draagt bij aan het behoud van een normale werking van de spieren 
  • Seleen: helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve stress, zoals zonlicht en vervuiling

Dosering

Voor mannen vanaf 50 jaar: 1 tablet per dag. De tablet met voldoende water innemen, bij voorkeur tijdens een maaltijd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Bij gelijktijdig gebruik van andere supplementen, de gebruiksaanwijzing goed lezen, aangezien deze supplementen dezelfde ingrediënten kunnen bevatten. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor mannen onder de 50 jaar.

Gebruiksadvies

Centrum kan het gehele jaar dagelijks ingenomen worden. Sommige mensen hebben de opvatting alleen vitaminen en mineralen in te nemen wanneer de ‘r’ in de maand zit. Echter in de zomer is het eetpatroon vaak anders waardoor u ook behoefte kan hebben aan een aanvulling. De tablet van Centrum is groot, omdat het een complete samenstelling van alle essentiële vitaminen en mineralen bevat. Als u door de grootte van de tablet moeite heeft met innemen, is het mogelijk de tablet in delen in te nemen. Bijvoorbeeld door de tablet te breken of te verpulveren.

Samenstelling

Calciumwaterstoffosfaat; magnesiumoxide; calciumcarbonaat; vitamine C; vulstoffen E460, E468; gemodificeerd zetmeel; niacinamide; maltodextrine; vitamine E; vulstoffen E464, E1200; calcium-D-pantothenaat; ijzerfumaraat; zinkoxide; mangaansulfaat; zetmeel; emulgator E470b; betacaroteen; antiklontermiddelen E551, E553b; vitamine B6; vitamine B1; vitamine B2; gelatine; plantaardige olie; sucrose; kopersulfaat; glucosestroop; vitamine A; foliumzuur; chroomchloride; natriummolybdaat; kaliumjodide; biotine; natriumselenaat; vitamine K; antioxidant E321; vitamine D; vitamine B12; kleurstoffen E171, E132.

Inhoud

30/90 tabletten

Meer informatie

Centrum Men 50+ is verkrijgbaar per 30 en 90 tabletten.

Merk

Centrum

Hoe te bewaren

Beneden 25°C op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen