Chi Biologische Spirulina Navul

Chi Biologische Spirulina Navulverpakking van 3 x 190 (570) tabletten.

 47,50
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Chi Biologische Spirulina Navul

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Spirulina is het meest complete natuurlijke voedingssupplement dat er bestaat en geeft meer energie en ondersteunt het afweersysteem. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Chi spirulina is van een hoogwaardige en gecertificeerde biologische kwaliteit. Dit product staat vermeld in de NZVT database en kan veilig gebruikt worden door topsporters.

Dosering

4 tabletten per dag. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Inhoud

3 x 190 (570) tabletten

Meer informatie

  • Chi Bio Spirulina is door het Nederlands Zekerheidsysteem Voedingssupplementen Topsport goedgekeurd en is dus 100% doping vrij.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Merk

Chi

Hoe te bewaren

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen