Chi Eerste Hulp Tea Tree Balsem

Chi Tea Tree Balsem. Bevat olie van tea tree, lavendel en niaouli.

Vanaf  6,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Chi Eerste Hulp Tea Tree Balsem

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Tea Tree olie heeft een lange geschiedenis. Eeuwen voordat Captain Cook, de ontdekker van Australië, de olie die hij zag gebruiken Tea Tree noemde, kenden de inwoners van Australië, met name de Aboriginals, al de invloed van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia. Deze bladeren werden gebruikt om thee te zetten of ze werden fijngewreven en met klei tot pakkingen gevormd, om als eerste hulp bij alledaagse problemen in te zetten.

Naast Chi Tea Tree Olie bevat deze crème o.a. de olie van echte lavendel en niaouli. Deze Chi Tea Tree balsem bezit het BDIH certificaat, wat betekent dat het voldoet aan de strenge Duitse norm voor natuurcosmetica.

Inhoud

15 en 100 milliliter

Verpakkingsvorm

Potje (15ml) of tube (100 ml)

Meer informatie

  • Bij twijfel aan overgevoeligheid 1 druppel in de holte van de elleboog druppelen. Als na 24 uur geen roodheid is opgetreden, is het vrijwel zeker dat u er tegen kunt. 
  • Bij allergie voor citroenen is het gebruik van Eerste Hulp Olie af te raden

Merk

Chi

Hoe te bewaren

Een flesje Eerste Hulp Olie altijd goed sluiten en buiten bereik van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen