Balance Activ Vaginale Gel

Herstelt de pH-balans in de vagina, neutraliseert vervelende geur en bestrijdt ongewone afscheiding en ongemak.

 13,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Balance Activ Vaginale Gel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Balance Activ Vaginale Gel herstelt en behoudt de natuurlijke pH-balans in de vagina, neutraliseert onmiddellijk vervelende geur en bestrijdt op efficiënte wijze ongewone afscheiding en ongemak. Balance Activ Vaginale Gel kan ook worden gebruikt om de natuurlijke pH-balans te behouden om te voorkomen dat de symptomen terugkeren. Dubbel actieve Balance Activ Vaginale Gel bevat melkzuur dat onmiddellijk vervelende geur neutraliseert door de normale pH-waarde van de vagina te herstellen. De gel bevat tevens glycogeen, dat voedingsstoffen voor melkzuurbacteriën bevat.

Te gebruiken bij

  • Vaginaal ongemak
  • Ongewone vaginale afscheiding
  • Onaangename geur

Productvoordelen

  • Makkelijk in gebruik
  • Veilig in gebruik, ook tijdens menstruatie en zwangerschap
  • Klinisch getest

Dosering

  • Voor het effectief bestrijden van symptomen: Dagelijks 1 tube gebruiken gedurende een week.
  • Voor het onderhoud van de natuurlijke pH-balans en voorkoming van de terugkeer van symptomen: Gebruik 1 à 2 tubes per week

Gebruiksadvies

Balance Activ is eenvoudig te gebruiken. Het wordt geleverd in eenmalig te gebruiken hygiënische tubes. Als u het product wilt gebruiken dan draait u simpelweg de dop van de tube. Vervolgens steekt u de nek van de tube in de vagina en knijpt u de inhoud van de tube eruit. Mocht u wat morsen of mocht er iets uit lekken geeft dat niet; er zit iets meer in de tube dan noodzakelijk. Daarna verwijdert u de tube en gooit deze bij het gewone huisvuil weg. Tip: doe de inhoud van de tube op een tampon en breng deze vervolgens in.

Samenstelling

Lactaatzuur, glycogeen, water, methylhydroxypropylcellulose, propyleenglycol.

Inhoud

7 stuks

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

Clearblue

Hoe te bewaren

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen