Clearblue Digital Ovulatietest

De Clearblue digital ovulatietest is de meest effectieve ovulatietestkit voor thuis. Clearblue Digital Ovulatietest

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Clearblue digital ovulatietest neemt de stijging in de hoeveelheid ovulatiehormoon LH waar, die 24-36 uur vóór de ovulatie optreedt en stelt de twee beste dagen om zwanger te worden vast in een bepaalde cyclus. Door te vrijen tijdens deze twee dagen heeft u de meeste kans om zwanger te worden.

Te gebruiken bij

 • Nauwkeurig vaststellen van uw ovulatie

Productvoordelen

 • Is voor 99% nauwkeurig in het waarnemen van uw LH-piek
 • Biedt 40% meer teststaafjes dan elk ander merk, zodat de kans op het waarnemen van je LH-piek in een bepaalde cyclus wordt vergroot
 • Heeft een uniek knipperend teststaafjessymbool om u te laten zien dat de test werkt
 • Geeft u binnen 3 minuten resultaat

Gebruiksadvies

Wanneer u klaar bent om te testen haalt u het teststaafje uit de folieverpakking. Het teststaafje moet in de testhouder zitten vóór u het in de urine straal houdt en volg de onderstaande stappen:

 • Verwijder het dopje en zoek de roze pijl op het teststaafje.
 • Zet de onderdelen in elkaar: zoek de roze pijl op de testhouder en plaats beide roze pijlen tegenover elkaar.
 • Schuif het teststaafje in de testhouder tot het vastklikt en het symbool Test Gereed verschijnt
 • Voer de test uit: richt enkel het absorberende uiteinde 5 à 7 seconden lang naar beneden in uw urinestraal en zorg ervoor dat de testhouder niet nat wordt.
 • Richt het absorberende uiteinde naar beneden of leg de test vlak. Het Test Gereed symbool zal na 20 à 40 seconden beginnen knipperen, wat betekent dat de test werkt. Verwijder het teststaafje niet.
 • Binnen 3 minuten verschijnt uw resultaat in het schermpje. Als uw resultaat is, dan hebt u uw LH-piek nog niet bepaald. Test morgen ophetzelfde tijdstip opnieuw met een nieuw teststaafje.
 • Als uw resultaat is, dan hebt u uw LH-piek bepaald en is uw vruchtbaarste periode begonnen. Als u op eender welk moment binnen de volgende 48 uur seks hebt, maakt u het meeste kans om zwanger te raken. U hoeft tijdens deze cyclus niet meer verder te testen.

Inhoud

7 of 20 stuks

Verpakkingsvorm

Folieverpakking

Meer informatie

Clearblue Digital Ovulatietest is verkrijgbaar in verpakkingen van 7 of 20 ovulatietesten.

Merk

Clearblue

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen