Colon Clean Naturel

Colon Clean stimuleert op natuurlijke wijze de darmwerking en zorgt voor een betere darmpassage.

 11,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Colon Clean Naturel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Colon Clean bevat hoogwaardige Psyllium voedingsvezels. Deze vezels hebben als belangrijke taak het bevorderen van een goede darmfunctie en een natuurlijke stoelgang. Deze vezels zorgen namelijk voor volume in de darmen. Een goede darmvulling prikkelt de darmwand waardoor het voedsel in de darm goed wordt voortgestuwd. Een ander groot voordeel van voedingsvezels is dat ze vocht aantrekken. Dit helpt de ontlasting zachter te maken. Een vezelrijke voeding moet dan ook voldoende vocht bevatten. Voldoende drinken is dan ook erg belangrijk.

Dosering

  • Voor volwassenen: 1-3 maal per dag 1 afgestreken eetlepel
  • Voor kinderen van 6 tot 12 jaar: 1-2 maal per dag een ½ afgestreken eetlepel
  • Voor kinderen onder de 6 jaar: vóór gebruik een arts raadplegen en de dosering afstemmen

Gebruiksadvies

Vermeng de aangegeven dosering met een glas water of een glas vruchtensap. Het drankje direct innemen en hierna een extra glas water of vruchtensap drinken. Colon Clean kan ook door yoghurt of andere voeding worden gemengd. Tijdens het gebruiken van Colon Clean is het sterk aan te bevelen om 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken.

Interacties

Colon Clean kan de opname van medicijnen beïnvloeden. Bij voorkeur dient er 2 uur tijd te zitten tussen het gebruik van medicijnen en het gebruik van Colon Clean. Bij twijfel raadpleeg je de (huis)arts.

Zwangerschap / Borstvoeding

Colon Clean kan gerust worden gebruikt tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding. Met voldoende water innemen. Zwangere vrouwen wordt aanbevolen tussen de 20 en 30 gram vezels per dag te gebruiken.

Samenstelling

Fijne psylliumvezels (Plantago ispaghula Roxb.) en Inulinevezels. Totale hoeveelheid voedingsvezels per 100 gram bedraagt 82,7 gram

Inhoud

300 gram

Meer informatie

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerd en een evenwichtig voedingspatroon of een gezonde levenswijze. Colon Clean is een 100% natuurlijk product, gewonnen uit planten. Colon Clean is vrij van ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen