Colon Clean Naturel

Colon Clean Naturel ondersteunt een natuurlijke en regelmatige stoelgang. 7,69
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Colon Clean Naturel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Colon Clean Naturel ondersteunt een natuurlijke en regelmatige stoelgang. Hoofdbestanddeel van Colon Clean zijn psylliumvezels. Deze vezels hebben als eigenschap dat ze veel vocht kunnen opnemen en vasthouden. Doordat psylliumvezels onverteerbare voedingsvezelszijn, blijft het vocht langer in de dikke darm, waardoor de ontlasting soepel blijft.

Te gebruiken bij

  • Obstipatie

Productvoordelen

  • Kan worden gebruikt tijdens de zwangerschapsperiode
  • Bevat geen allergenen
  • Helpt de stoelgang zachter maken
  • Zeer geschikt voor langdurig gebruik

Dosering

Voor volwassenen:

  • 1-3 maal per dag 1 afgestreken eetlepel, bij voorkeur innemen ’s ochtends voor het ontbijt en ’s avonds voor het slapen gaan

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar:

  • 1-2 maal per dag een halve afgestreken eetlepel 

Voor kinderen onder de 6 jaar:

  • vóór gebruik een arts raadplegen

Gebruiksadvies

Vermeng de aangegeven dosering met een glas water of vruchtensap. Het drankje direct innemen en hierna een extra glas water of vruchtensap drinken. Colon Clean kan ook door yoghurt of andere voeding worden gemengd. Het is aan te bevelen om 1,5 tot 2 liter per dag te drinken.

Interacties

Psylliumvezels kunnen de opname van medicijnen verminderen of vertragen. Het is aan te raden om medicijnen daarom 1 uur voor inname van Psyllium of 2 tot 4 uur na inname van Psyllium in te nemen.

Samenstelling

Fijne Psylliumvezels (Ispaghula Husk) en Inulinevezels.

Bevat geen

Gluten en allergenen.

Inhoud

165 gram

Meer informatie

Een volwassene heeft dagelijks 30 tot 40 gram vezels nodig. Het is belangrijk voldoende te drinken bij dit product, bij voorkeur water.

Merk

Hoe te bewaren

De verpakking na gebruik goed sluiten. Bewaren bij kamertemperatuur (15-25 o C) op een droge plaats. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen