Tena Comfort Breathable Normal

Tena Comfort Breathable Normal is anatomisch gevormd en is voorzien van ademend buitenmateriaal voor gebruik in combinatie met TENA Fix broekjes bij matig urineverlies.

 16,22
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Tena Comfort Breathable Normal

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

TENA Comfort Normal is anatomisch gevormd, is voorzien van ademend buitenmateriaal en is bestemd voor gebruik in combinatie met TENA Fix broekjes. Het product biedt op een comfortabele manier bescherming.

 • Een ademend tweedelig product
  TENA Comfort is een tweedelig product dat voor gebruik in combinatie met TENA Fix is ontwikkeld. Het zachte ademende vliesmateriaal aan de buitenkant laat lucht circuleren en voorkomt dat de huid vochtig wordt. Dankzij het bijzondere ontwerp komt er meer lucht op de huid, waardoor TENA Comfort de huidconditie, het comfort en de waardigheid vergroot van de gebruiker.
 • Aanatomisch gevormd voor comfort en betrouwbare absorptie
  TENA Comfort heeft een anti-lekrand rondom, zodat er een komvorm ontstaat die snel en veilig absorbeert. Dankzij deze structuur is de pasvorm van TENA Comfort perfect en de bescherming bij urineverlies optimaal.
 • Snelle absorptie en hoogwaardige kern zorgen voor comfort en droog gevoel
  De FeelDry technologie voert zelfs grote hoeveelheden urine snel af naar de productkern. De urine blijft ook onder druk in de kern en bij de huid vandaan, zodat het comfort toeneemt. Dit is een belangrijke eerste stap in de richting van een gezonde huid. 

Te gebruiken bij

 • Matig urineverlies

Productvoordelen

 • De Odour Neutralizer vermindert het effect van ammoniakgeurtjes
  De Odour Neutralizer vermindert het effect van ammoniakgeurtjes en zorgt zo voor een fris gevoel en meer zelfvertrouwen. 
 • Easy Select kleurcodering voor een snelle herkenning van de gewenste absorptiecapaciteit
  De absorptiecapaciteit wordt aangegeven door een kleurcodering en duidelijk op het product en de verpakking gedrukt om de herkenbaarheid te vergroten. 
 • Vochtindicator geeft aan wanneer het product moet worden vervangen
  U hoeft de TENA Comfort niet te verwijderen om vast te stellen of vervanging noodzakelijk is. De vochtindicator aan de buitenkant van het product wordt blauw in plaats van geel wanneer het tijd is om te vervangen. Eén blik op de vochtindicator van de TENA Comfort is dus voldoende.

Gebruiksadvies

Inhoud

42 stuks

Verpakkingsvorm

Pak

Meer informatie

Tweedelig verband

 • Verkrijgbaar in verschillende absorptievarianten. Ontworpen voor gebruik in combinatie met stretchbroekje of nauwsluitend ondergoed. 
 • Anatomisch gevormd voor comfort en bescherming. 
 • Dit type product laat meer van de huid onbedekt, waardoor lucht kan circuleren en de huid gezond blijft.

Merk

Tena

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen