Able2 Comfort Grip Mes Recht

De handgrepen met anti-sliplaag kunnen draaien voor een beter comfort. Ideaal voor mensen die moeite hebben met het vastpakken van voorwerpen.

 21,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Able2 Comfort Grip Mes Recht

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De handgrepen met anti-sliplaag kunnen draaien voor een beter comfort. Ideaal voor mensen die moeite hebben met het vastpakken van voorwerpen. Met dit bestek hebt u een maximale beheersing met een minimale grip waardoor u zelfstandig kunt eten. Het blad van het mes is speciaal ontworpen om te worden gebruikt als mes bij het avondeten en als schommelmes. Het snijvlak is rond en bijzonder geschikt voor eenhandig gebruik. Lichtgewicht (85 gram) met een stevige anti-slip handgreep van 22 mm dik. De handgrepen zijn van ribbels voorzien voor een betere grip. Geschikt voor zowel thuisgebruik als in revalidatiecentra.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

  • De lepel, theelepel en vork getoond op de afbeelding worden niet meegeleverd. 
  • Diameter handgreep: 22 millimeter
  • Gewicht: 85 gram
  • Vaatwasmachinebestendig

Merk

Able2

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen