Compeed Likdoornpleister Tussen De Tenen

Compeed Likdoornpleisters verlichten direct de pijn en druk bij likdoorns.

 4,99
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Compeed Likdoornpleister Tussen De Tenen

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct van Leef.nl.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Een likdoorn, of eksteroog, is een verhard, naar binnen gegroeide eeltkern in de vorm van een puntzakje. Deze punt veroorzaakt pijn doordat het op de onderliggende zenuw drukt. Compeed likdoornpleisters vormen een beschermend kussen tegen wrijving en druk en verlichten hierdoor direct deze pijn en druk. Voor een snelle verwijdering van likdoorns.

Te gebruiken bij

  • Likdoorns

Productvoordelen

  • Bescherming en kussentje tegen wrijving en druk 
  • Voor een snelle verwijdering van likdoorns 
  • Natuurlijk en zacht – zonder salicylzuur 
  • Compeed actieve gel om de likdoorn vochtig te houden en week te maken zodat het verwijderd kan worden

Gebruiksadvies

Reinig en droog de huid voor gebruik. Om een optimaal kleefvermogen te garanderen, moet de huid rond het likdoorn vrij zijn van crème en vetresten. Verwijder de onderste beschermfolie, zonder het kleefoppervlak aan te raken. Kleef de pleister direct op het likdoorn en strijk de randen zorgvuldig glad. Verwijder de pleister als die vanzelf begint los te laten. Gebruik voor het beste resultaat Compeed tot het letsel helemaal hersteld is. Belangrijk om te weten: de pleister mag zonder problemen een aantal dagen blijven zitten!

Contra-indicaties

Bij een suikerpatiënt of diabeet kan de wondgenezing verstoord zijn en/of het pijngevoel verzwakt zijn. Om infecties te vermijden, kan je als suikerpatiënt beter eerst met je arts overleggen.

Inhoud

10 stuks

Verpakkingsvorm

Doosje

Meer informatie

Likdoorns zijn kegelvormige naar binnen groeiende verdikkingen van de opperhuid. Ze ontstaan door druk, meestal op plaatsen waar de beenderen wat uitsteken. Omdat ons lichaam zich altijd probeert te beschermen tegen letsel, wordt de huid op die plaats dikker. In het likdoorn zelf is er een kern waar de druk en de pijn het sterkst zijn. Likdoorns kunnen overal op de voet optreden, ook tussen de tenen.

Merk

Compeed

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen