CONTOUR NEXT USB Startpakket

De CONTOUR NEXT USB is Bayers glucosemeter die direct in de USB poort van de computer geplugd kan worden en toegang biedt tot waardevolle informatie.

 51,30
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

CONTOUR NEXT USB Startpakket

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De CONTOUR NEXT USB is Bayers glucosemeter die direct in de USB poort van de computer geplugd kan worden en toegang biedt tot waardevolle informatie. In de glucosemeter is de nieuwe GLUCOFACTS Deluxe software geïntegreerd. Hiermee kunt u eenvoudig testresultaten bekijken en trends en patronen analyseren. De CONTOUR NEXT USB werkt met de PC of MAC en slaat tot 2.000 testresultaten op. U kunt uw testresultaat markeren met nuchter, voor maaltijd en na maaltijd. U kunt nu ook koolhydraten en insuline toevoegen in de CONTOUR NEXT USB glucosemeter.

Productvoordelen

  • Testresultaten markeren met nuchter, voor maaltijd en na maaltijd Invoeren van koolhydraten en insuline
  • Een helder OLED kleurenschermInstelbare opties zoals maaltijdmarkering en persoonlijke streefwaarden
  • Oplaadbare batterij, opladen via de USB poort of via de gratis te bestellen stopcontactlader
  • Geïntegreerde diabetes management software

Inhoud

1 stuks

Meer informatie

ContourNext USB bloedglucosemeter met GlucofactsDeluxe software, 25 ContourNext bloedglucoseteststrips, Microlet2 prikapparaat, 25 Microlet gekleurde lancetten, gebruikershandleiding, korte handleiding, USB kabel, draagtasje, garantiekaart.

Merk

CONTOUR NEXT

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen