Cuticell Classic Zalfkompres

Cuticell, niet-verklevend fijnmazig acetaatgaas geïmpregneerd met een zalf op basis van Eucerit; voor oppervlakkige, vochtafgevende wonden.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Cuticell Classic Zalfkompres

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Cuticell, niet-verklevend fijnmazig acetaatgaas geïmpregneerd met een zalf op basis van Eucerit; voor oppervlakkige, vochtafgevende wonden. Steriel zalfkompres van fijnmazig acetaatgaas geïmpregneerd met een zalf op basis van Eucerit. Houdt de wond soepel en beschermt de wond tegen verkleving. Het kompres laat wondvocht door naar het secundair verband. Het zalfkompres werkt pijnverminderend. Voor die fase waarbij bescherming van nieuw gevormd wondoppervlak het primair doel is. Het kompres is lucht- en secreetdoorlaatbaar.

Te gebruiken bij

  • Oppervlakige, vochtafgevende wonden 
  • 1e en 2e graads verbrandingen 
  • Snij- en schaafwonden 
  • Stralingswonden 
  • Huidtransplantaten

Productvoordelen

  • Fijnmazig acetaatgaas geïmpregneerd met zalf op Euceritbasis om verkleving met de wond te voorkomen
  • Laat wondvocht door naar secundair verband 
  • Pijnverminderend 
  • Voor fase waarbij bescherming nieuw weefsel het doel is 
  • Lucht- en secreetdoorlaatbaar steriel

Gebruiksadvies

Voorbereiding:

Reinig de wond. Zorg dat de omliggende huid schoon en droog is. Open de verpakking neem het kompres met een pincet uit de verpakking (of draag handschoenen). Knip het kompres eventueel op maat.

Aanbrengen:

Leg het kompres op de wond, vouw het niet dubbel gebruik een secundair (absorberend) verband om het overtollige wondvocht te absorberen. Fixeer het kompres met een windsel of een zelfklevend materiaal.

Verwisselen cq. verwijderen:

Verwissel na verzadiging van het secundair verband bij matig tot veel exsudaat bij granulerende wonden het kompres per 1 of 2 dagen verwisselen.

Inhoud

5/10 Stuks

Meer informatie

Per 1 exemplaar is de volgende maat verkrijgbaar: 7x10cm. Per 5 stuks is de volgende maat verkrijgbaar: 5x5cm. Per 10 stuks zijn de volgende maten verkrijgbaar: 7,5x7,5cm, 10x10cm en 10x40cm.

Merk

Cuticell

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen