Cutisoft NW Kompres 5x5cm Steriel

Cutisoft NW Kompres 5x5cm Steriel is nonwoven kompres van 2/3 viscose en 1/3 polyester.

 4,51
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Cutisoft NW Kompres 5x5cm Steriel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Meestal wordt voor het reinigen en afdekken van wonden non-woven (Cutisoft) kompressen gebruikt. Hecht niet aan de wond, zacht en modelleerbaar, sterk zowel droog als nat, laat geen partikels achter, huidvriendelijk en steriel verpakt.In bepaalde situaties kunnen non-woven kompressen echter onvoldoende trekkracht en gripvastheid bieden. Cutisoft Cotton is een 100% katoenen gaaskompres dat bij uitstek geschikt is voor dergelijke situaties, gezien de sterkte van het kompres. De gevouwen randen zorgen voor een betere grip en minder kans op partikelafgifte.

Bevat

100% katoen

Inhoud

100 stuks

Merk

Cutisoft

Maten

5x5cm
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen