Dagravit Kids Vitamine D Olie

Opgroeiende baby's en jonge kinderen hebben voor de normale groei en ontwikkeling van het beendergestel voldoende vitamine D nodig.

 7,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Dagravit Kids Vitamine D Olie

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Opgroeiende baby's en jonge kinderen hebben voor de normale groei en ontwikkeling van het beendergestel voldoende vitamine D nodig. De Gezondheidsraad adviseert dan ook dat kinderen van 0 tot 4 jaar een aanvulling van 10 microgram vitamine D per dag gebruiken, tenzij ze dagelijks meer dan een halve liter zuigelingenvoeding of opvolgmelk drinken. De vitamine D druppels van Dagravit helpen tegemoet te komen aan deze specifieke behoefte van kinderen tot 4 jaar. De druppels op oliebasis zijn geur- en smaakloos en geschikt voor kindjes die nog niet kunnen kauwen.

Te gebruiken bij

  • Voedingssupplement voor baby's en jonge kinderen

Productvoordelen

  • Speelt een rol bij de botaanmaak 
  • Druppels op water en oliebasis
  • Geschikt voor kindjes die nog niet kunnen kauwen

Dosering

  • 10 druppels per dag gedurende het hele jaar voor kinderen van 0 tot 4 jaar 
  • 10 druppels per dag voor kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen of met een donkere huidskleur, gedurende het hele jaar.

Gebruiksadvies

De druppels toedienen met behulp van een theelepeltje of met de voeding vermengen. Dagravit Kids Vitamine D niet met de voeding meekoken. Vermijd bij toediening contact van het flesje met de mond of etenswaren omdat speeksel of etenswaren de inhoud van het flesje kunnen verontreinigen. Door de druppelvorm is Dagravit Vitamine D gemakkelijk toe te dienen aan vloeibare of vaste voeding en is het geschikt voor kindjes die nog niet kunnen kauwen.

Samenstelling

Vitamine D

Inhoud

25 milliliter

Merk

Dagravit

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen