Dampo Verkoudheidsbalsem Inhalatiezalf

Dampo Verkoudheidsbalsem verlicht bij verkoudheid en verstopte luchtwegen.

 5,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Dampo Verkoudheidsbalsem Inhalatiezalf

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Dampo Verkoudheidsbalsem is een balsem die wordt gebruikt bij verkoudheid en verstopte luchtwegen. Inwrijven op borst, rug of hals, of om te stomen. Dampo Verkoudheidsbalsem verzacht de verschijnselen van verkoudheid. Het verlicht de ademhaling en verruimt de luchtwegen door het inademen van de dampen die vrijkomen na toevoeging van de zalf aan een dampbad/stoombad of na het inwrijven van borst, rug of hals.

Te gebruiken bij

  • Verkoudheid
  • Verstopte luchtwegen

Productvoordelen

  • Verzacht de symtomen van verkoudheid
  • Verlicht de ademhaling 

Dosering

Enkele malen per dag een theelepel zalf in een kom heet water doen en de damp zo diep mogelijk inademen óf enkele malen per dag, vooral ook voor het slapen gaan, borst, rug en hals met zalf inwrijven en warm toedekken. Bij kinderen uitsluitend aanbrengen op borst en rug. Niet aanbrengen in de neus en bij de ogen. Zie bijsluiter.

Bijwerkingen

Tot nu toe zijn er geen bijwerkingen bekend na gebruik van Dampo verkoudheidsbalsem volgens de aanbevolen dosering.

Interacties

Er zijn geen wisselwerkingen van dit product met andere geneesmiddelen bekend.

Zwangerschap / Borstvoeding

Dampo Verkoudsheidsbalsem kan, voor zover bekend, zonder gevaar voor de vrucht overeenkomstig het voorschrift worden gebruikt tijdens de zwangerschap, mits niet op te grote oppervlakken toegepast. Tijdens de borstvoedingsperiode dit middel niet gebruiken

Contra-indicaties

Gebruik Dampo verkoudheidsbalsem niet bij:

  • zuigelingen en kinderen jonger dan 2 jaar
  • huidafwijkingen

 

Smaak

Menthol

Samenstelling

Werkzame bestanddelen per gram verkoudheidsbalsem: 40 mg menthol, 26 mg kamfer en 20 mg eucalyptus per g. Andere bestanddelen (hulpstoffen): cederhoutolie, tijmolie, wolvet en vaseline.

Inhoud

30 gram

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

Wees extra voorzichtig met Dampo verkoudheidsbalsem:

  • Wanneer Dampo verkoudheidsbalsem wordt toegepast in een dampbad, pas dan op voor gezichtsverbranding bij te hete damp. Zorg er altijd voor dat er geen spatten op uw gezicht kunnen komen. Indien de klachten aanhouden of regelmatig terugkeren, doet uer goed aan de arts te raadplegen.

Merk

Dampo

Hoe te bewaren

Dampo verkoudheidsbalsem gesloten en buiten bereik en zicht van kinderen beneden 25 °C bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen