Daro Zinkzalf

Daro Zinkzalf is te gebruiken bij huidaandoeningen, zoals huidirritaties, waarbij een indrogend of beschermend, afdekkend effect gewenst is.

 4,29
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Daro Zinkzalf

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Daro Zinkzalf is te gebruiken bij huidaandoeningen, zoals huidirritaties, waarbij een indrogend of beschermend, afdekkend effect gewenst is. Dus bij rode en schrale huidplekken, met name op babybilletjes. De zalf dekt de huid goed af waardoor de huid optimaal beschermd wordt tegen urine, ontlasting en smetten. De zalf heeft een samentrekkende en beschermende werking op de huid en is werkzaam zolang de zalf op de huid aanwezig is (dus evt. verbinden met verband). Gebruik: vanaf 0 jaar.

Te gebruiken bij

  • Huidirritaties 
  • Rode en schrale huidplekken (babybilletjes)

Productvoordelen

  • Zuiver en ongeparfumeerd
  • Waterafstotende zalf, ongeparfumeerd, van farmaceutische kwaliteit
  • Ook te gebruiken tijdens zwangerschap/borstvoeding
  • Water en vochtafstotend
  • Als universele zalf te gebruiken

Dosering

2 tot 3 maal daags een dunne laag op de aangedane huid aanbrengen, eventueel onder verband. Bijopvolgen van het voorschrift ka worden verwacht dat de aandoeningen verdwijnen. Afhankelijk vande ernst heeft de behandeling meestal effect na enkele dagen. Indien de klachten aanhouden, dient u uw arts te raadplegen.

Gebruiksadvies

Daro Zinkzalf heeft een beschermende invloed zolang de zalf op de huid aanwezig is. Toepassing bij rode en schrale huidplekken,met name op babybilletjes. Ter verzorging en verzachting van de rode huid

Contra-indicaties

Gebruik dit middel niet:

  • wanneer u brandwonden heeft

Samenstelling

Zinkoxide 100mg/g,10% m/m, in witte vaseline. Hydrofobe zalf ongeparfumeerd en van farmaceutische kwaliteit voor uitwendig gebruik.

Inhoud

28 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

Daro

Sterkte

100 mg/g

Hoe te bewaren

Daro zelfzorg- en geneesmiddelen bewaren bij kamertemperatuur (15 - 25°C), buiten het bereik van kinderen.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen