DARO Zoutoplossing 0,9%

Daro Zoutoplossing: voor het reiniging van neusholten bij verkoudheid.

 5,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

DARO Zoutoplossing 0,9%

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Verkoudheid gaat meestal gepaard met een loopneus en tranende ogen. Met de fysiologische zoutoplossing 0,9% reinigt u de neus, de neusholte en de ogen. DARO Zoutoplossing fysiologisch 0,9% is zodanig samengesteld, dat het overeenkomt met het lichaamseigen traan- en neusvocht, waardoor irritatie voorkomen wordt.

Te gebruiken bij

 • Reiniging van neusholten bij zuigelingen en bij jonge kinderen
 • Reiniging van neusholten bij verkoudheid
 • Spoelen van neusholten bij ontsteking van het neusslijmvlies of van de sinusholten
 • Reinigen van de oogjes bij zuigelingen en jonge kinderen
 • Reiniging van wonden

Productvoordelen

 • Om vrijer te ademen door de neus.
 • Reinigt en spoelt de neus, de neusholte en de ogen bij verkoudheid.
 • Reinigen van de oogjes bij zuigelingen en jonge kinderen.
 • Voorkomt herbesmetting door eenmalig gebruik, dus effectief.
 • Steriel, dus hygiënisch.
 • Ook voor reiniging van wondjes.
 • Bevat geen conserveringsmiddelen en is gemakkelijk in het gebruik.

Gebruiksadvies

Voor gebruik nagaan of de flacon nog intact is. Indien de flacon gemanipuleerd, geopend of beschadigd is, gebruik deze dan niet en gooi deze onmiddellijk weg. In geval van een behandeling met een geneesmiddel voor nasaal of oftalmologisch gebruik, gebruik dan de fysiologische oplossing vóór deze behandeling en niet nadien. Gebruik eenzelfde flacon niet voor verschillende aanwendingen. Maak een flesje los, verwijder het bovenste gedeelte door te draaien. Na toediening de neus niet hevig snuiten gedurende de eerste 10 minuten, enkel zacht afdeppen.

Reiniging en spoeling van de neusholten:
Volwassenen: Breng het uiteinde van het flesje in het neusgat. 1 tot 3 spoelingen per dag. Normaal 1 flesje per neusgat gebruiken.
Zuigelingen en kinderen: Het hoofdje achterover leggen. Het uiteinde van de flacon in het neusgat brengen en zacht op de flacon duwen. Dezelfde handeling uitvoeren voor het andere neusgat. Nadien het hoofd opnieuw rechtop houden om het slijm te laten wegstromen en het overtollige nadien afdrogen. 1 tot 3 spoelingen per dag. Normaal is 1 flacon voldoende voor beide neusgaten. 
Waarschuwing: Bij zuigelingen de oplossing indruppelen door zo weinig mogelijk op de flacon te drukken om elk risico van besmetting van het middenoor via de buis van Eustachius te vermijden.

Reiniging van de ogen:
De oplossing kan gebruikt worden voor de hygiëne van het oog door indruppelen, wassen of baden. Enkele druppels van de oplossing in het oog laten vallen en erop letten dat de flacon niet in contact komt met het oogoppervlakte. Het vloeistofoverschot afdrogen met behulp van een steriel kompres. Bij behandeling met oogwater, 15 minuten wachten voor het indruppelen ervan. 2 tot 3 keer per dag. Eén flacon volstaat voor beide ogen.

Reiniging van wonden:
De wond spoelen door een volledige flacon te gebruiken. Opletten dat het flesje niet in contact komt met de wond. De overtollige oplossing enkel afdrogen op de gezonde huid. 

Inhoud

10 x 5 milliliter

Meer informatie

Het gebruik van flacons is hygiënisch: het risico op een bijkomende infectie wordt vermeden. Bovendien is het gebruiksvriendelijk en garandeert het gebruiksveiligheid door de afgeronde bovenkant van de flacon.

Merk

Daro

Hoe te bewaren

Bij bewaring op kamertemperatuur en in de oorspronkelijke verpakking is deze oplossing houdbaar tot de datum op de verpakking.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen