Davitamon Compleet Mama plus Visolie

Davitamon Compleet Mama plus Visolie is een slimme 2-in-1 combinatie die speciaal ontwikkeld is voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of borstvoeding geven.

 18,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Davitamon Compleet Mama plus Visolie

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Davitamon Compleet Mama plus Visolie is een slimme 2-in-1 combinatie die speciaal ontwikkeld is voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of borstvoeding geven. Het helpt om een juiste hoeveelheid vitamines, mineralen en omega-3 vetzuur DHA aan te vullen ter ondersteuning van een gezonde zwangerschap.

Te gebruiken bij

  • Zwangerschapswens
  • Zwangerschap
  • Borstvoeding geven

Dosering

1 capsule per dag.

Gebruiksadvies

De capsule met voldoende water innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Indien u zich in de ochtend niet lekker voelt, neem dan de capsule bij de avondmaaltijd in.

Samenstelling

Betacaroteen, vitamine B, vitamine C, vitamine D, vitamine E, foliumzuur, calcium, chroom, jodium, koper, magnesium, mangaan, molybdeen, selenium, ijzer en zink.

Inhoud

60 capsules

Verpakkingsvorm

Potje

Merk

Davitamon

Hoe te bewaren

Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge en donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen