Davitamon Femfit Overgang

Speciaal voor vrouwen in de overgang combineert Davitamon in Femfit Overgang vitamines, mineralen en het natuurlijke extract cimicifuga racemosa.

 17,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Davitamon Femfit Overgang

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Vrouwen in de overgang hebben een andere behoefte aan vitamines en mineralen. Daarnaast heeft het vrouwenlichaam door hormonale wisselingen in de overgang te maken met verschillende lichamelijke veranderingen. Speciaal voor vrouwen in de overgang combineert Davitamon in Femfit Overgang vitamines, mineralen en het natuurlijke extract cimicifuga racemosa. De samenstelling is zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op de specifieke behoeften van het vrouwenlichaam gedurende de overgang. Het voorziet enerzijds in de dagelijkse aanvulling van vitamines en mineralen en helpt anderzijds bij typische overgangsverschijnselen.

Productvoordelen

  • Multivitamine met mineralen en cimicifuga racemosa voor vrouwen in de overgang 
  • Helpt bij overgangsverschijnselen, zoals opvliegers en nachtelijk transpireren 
  • Behoud van sterke botten en soepele spieren 
  • Goed voor de weerstand en het energieniveau

Dosering

Afhankelijk van de behoeften 1 tot 2 capsules per dag.

Inhoud

60 capsules

Merk

Davitamon

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen