Davitamon Foliumzuur met vitamine D

Davitamon Foliumzuur met vitamine D bevat foliumzuur (vitamine B11) voor de ondersteuning van de ontwikkeling van de baby bij kinderwens en zwangerschap.

 9,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Davitamon Foliumzuur met vitamine D

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Davitamon Foliumzuur met vitamine D:

  • Foliumzuur (vitamine B11) ondersteunt de ontwikkeling van de baby 
  • Foliumzuur (vitamine B11) draagt bij aan de vorming van de placenta 
  • Foliumzuur (vitamine B11) draagt bij aan de vorming van rode bloedcellen 
  • Vitamine D voor het behoud van sterke botten

Al voordat u zwanger bent, geeft u uw baby de beste start door gezond te eten en gezond te leven. Wanneer u zwanger wilt worden of zwanger bent, is de behoefte aan foliumzuur en vitamine D verhoogd. Het advies is dan ook om de voeding aan te vullen met extra foliumzuur en vitamine D.

Te gebruiken bij

  • Kinderwens en zwangerschap

Productvoordelen

  • Bij kinderwens en zwangerschap 
  • Foliumzuur (vitamine B11) ondersteunt de ontwikkeling van de baby 
  • Smelt in de mond 
  • Met dag aanduiding 
  • Verkrijgbaar in een verpakking van 84 smelttabletjes

Inhoud

84 smelttabletjes

Meer informatie

Waarom foliumzuur?
In het prille begin van de zwangerschap is de behoefte aan foliumzuur verhoogd. Foliumzuur, of vitamine B11, speelt namelijk een belangrijke rol bij de vroege ontwikkeling van het ongeboren kind. Foliumzuur heeft een gunstige invloed op het celdelingsproces en de weefselgroei, dat al vanaf de eerste dag na de bevruchting begint. Op dat moment bent u zich nog niet bewust van uw zwangerschap, omdat u nog niet over tijd bent. Daarom is het belangrijk om al voordat u zwanger bent te beginnen met foliumzuur. Omdat het voor een zwangere vrouw bijna niet mogelijk is de gewenste hoeveelheid foliumzuur via de voeding binnen te krijgen, beveelt de Gezondheidsraad vrouwen met een kinderwens en zwangere vrouwen aan om per dag een supplement met 400 microgram foliumzuur te gebruiken van 4 weken voor de conceptie tot en met 10 weken na de eerste dag van de laatste menstruatie. In het verdere verloop van de zwangerschap blijft de behoefte aan foliumzuur verhoogd. Het helpt bij de ontwikkeling van de placenta, is goed voor de vorming van rode bloedcellen en ondersteunt het celdelingsproces dat 9 maanden lang door zal gaan totdat uiteindelijk een nieuw menselijk lichaam gevormd is.

Waarom vitamine D?
Tijdens de zwangerschap is de behoefte aan vitamine D verhoogd. De Gezondheidsraad adviseert aan zwangere vrouwen om naast de normale voeding dagelijks 10 microgram extra vitamine D in te nemen. Vitamine D draagt ertoe bij dat calcium goed uit de voeding wordt opgenomen. Het is daarom van belang voor het behoud van sterke botten voor u als aanstaande moeder en speelt een belangrijke rol bij de botaanmaak van de baby.

Merk

Davitamon

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen