Davitamon Junior 1+ Vloeibare Vitamines

Speciaal voor kinderen die nog moeten leren kauwen heeft Davitamon Junior 1+ Vloeibare Vitamines ontwikkeld. Het is afgestemd op de specifieke behoeften van kinderen vanaf 1 jaar.

 13,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Davitamon Junior 1+ Vloeibare Vitamines

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Speciaal voor kinderen die nog moeten leren kauwen heeft Davitamon Junior 1+ Vloeibare Vitamines ontwikkeld. Het is afgestemd op de specifieke behoeften van kinderen vanaf 1 jaar. De ontwikkeling van uw kleine gaat in een rap tempo en omdat groeien niet vanzelf gaat, is het belangrijk dat kinderen voldoende vitamines en mineralen binnen krijgen. Een voedingssupplement kan hierbij helpen.

Te gebruiken bij

  • Voedingssupplement voor kinderen vanaf 1 jaar

Productvoordelen

  • Multivitamine met mineralen 
  • Speciaal voor kinderen vanaf 1 jaar 
  • Goed voor de weerstand 
  • Voor groei en ontwikkeling van de botten 
  • Met lekkere framboossmaak

Gebruiksadvies

Het flesje schudden voor gebruik. Met de doseerdop kan precies de hoeveelheid van 2,5 ml. afgemeten worden. Deze hoeveelheid op een theelepeltje doen en vervolgens aan het kind toedienen. De vloeibare vitamines kunnen ook met de voeding (pap of yoghurt) of drank vermengd worden. Na gebruik de doseerdop goed reinigen. De vitamines kunnen het beste tijdens of na de maaltijd (bij voorkeur niet op een lege maag) worden ingenomen.

Smaak

Frambozen

Inhoud

100 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

De Gezondheidsraad adviseert kinderen van 0 tot 4 jaar gedurende het hele jaar per dag 10 microgram extra vitamine D te geven voor sterke botten en tanden. De Davitamon Junior producten geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar voldoen aan dit vitamine D advies. Bij het dagelijks gebruik van deze producten hoeft er geen extra vitamine D gegeven te worden.

Merk

Davitamon

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen