Davitamon Junior 3+ KauwVitamines

Davitamon Junior 3+ KauwVitamines zijn multivitamines met mineralen voor kinderen vanaf 3 jaar, goed voor de weerstand, groei en ontwikkeling van de botten en sterke tanden.

* Verplichte velden

Vanaf  8,95
Aantal:

Davitamon Junior 3+ KauwVitamines

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Nieuwe tijden breken aan: Uw peuter wordt een schoolkind! Ook dan kan het wenselijk zijn om naast een gezonde voeding extra vitamines en mineralen te geven. Met de producten van Davitamon krijgen ze precies die extra’s die ze nodig hebben om gezond verder te groeien. Davitamon heeft voor kinderen vanaf 3 jaar een voedingssupplement met vitamines en mineralen, dat precies is afgestemd op de behoeftes van kinderen: Davitamon Junior 3+ KauwVitamines.

Productvoordelen

  • Naast vitamines en mineralen bevatten de kauwtabletten van Davitamon Junior sucralose. Sucralose werkt tandsparend en helpt op deze wijze het gebit gezond te houden.
  • Speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar
  • In vrolijke dragees of kauwtabletten met een lekkere vruchtensmaak (banaan of multifruit)

Dosering

Kinderen vanaf 3 jaar:

  • 2 kauwtabletten per dag

Samenstelling

Onder andere: Vitamine A, Vitamine B1, Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B5, Vitamine B6, Vitamine B8, Vitamine B11 / Foliumzuur, Vitamine B12, Vitamine C, Vitamine D, Vitamine E, Vitamine K, Calcium, Chroom, Jodium, Koper, Magnesium, Selenium, IJzer, Zink, Molybdeen, Mangaan.

Inhoud

60 of 120 kauwtabletten

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

Kauwtabletten met een lekkere vruchtensmaak (framboos, banaan of multifruit). Verkrijgbaar in verpakking a 60 of 120 stuks. Wij adviseren om kinderen van 3 jaar naast Davitamon Junior ook extra vitamine D te geven. Zie bijsluiter.

Merk

Davitamon

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen