Davitamon Junior 3+ Omega-3 Visolie

Davitamon Junior 3+ Omega-3 Visolie. Multivitamines met mineralen en omega-3 visolie voor kinderen vanaf 3 jaar.

 15,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Davitamon Junior 3+ Omega-3 Visolie

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Voor kinderen in de groei is het belangrijk om naast voldoende vitamines en mineralen ook voldoende omega-3 vetzuren binnen te krijgen. Een voedingssupplement met omega-3 vetzuur DHA kan hierbij helpen. Davitamon Junior 3+ Omega-3 Visolie is een combinatie van vitamines, mineralen en zuivere visolie met omega-3 vetzuren. Deze samenstelling is o.a. goed voor de weerstand, het geheugen en draagt bij aan het concentratie- en leervermogen.

Productvoordelen

  • Multivitamines met mineralen en omega-3 visolie afgestemd op de behoeften van kinderen van 3-12 jaar
  • Met omega-3 vetzuur DHA, DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen
  • Met o.a. vitamine C en zink voor de weerstand
  • Met vitamine D voor behoud van sterke botten en tanden
  • Bevat per dagdosering van 2 kauwcapsules 10 microgram vitamine D, confrom het advies van de Gezondheidsraad
  • Zachte kauwcapsules met citrussmaak

Smaak

Citrus

Inhoud

60 capsules

Meer informatie

Omega-3 Visolie

Gezond eten is belangrijk, zeker voor kinderen in de groei. Bij goede voeding denken we meestal aan het lichaam en minder snel aan de hersenen, terwijl ook de hersenen continue voedingsstoffen nodig hebben. Vis is een belangrijk onderdeel van een gezonde voeding, onder andere omdat vis de unieke omega-3 vetzuren EPA en DHA bevat. DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen. Het speelt, bij een dagelijkse inname van 250 mg, een rol in het functioneren van de hersenen en is goed voor het gezichtsvermogen.

De Gezondheidsraad adviseert minimaal twee keer per week vis te eten. Indien je kind weinig of geen vis eet, kan een aanvulling van omega-3 visolie op de voeding raadzaam zijn.

 

Vitamine D

De Gezondheidsraad adviseert kinderen tot 4 jaar gedurende het hele jaar per dag 10 mcg extra vitamine D te geven voor het behoud van sterke botten en tanden. Bij het dagelijks gebruik van 2 capsules Davitamon Junior 3+ Omega-3 Visolie hoeft er geen extra vitamine D gegeven te worden.

Merk

Davitamon

Hoe te bewaren

Kijk hiervoor op de verpakking van het product. Buiten bereik van kinderen bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen