Davitamon Magnesium 400

Davitamon Magnesium 400 is een voedingssupplement en bevat magnesium dat een rol speelt bij het behoud van sterke spieren en helpt bij de opbouw van lichaamseiwit.

 9,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Davitamon Magnesium 400

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Davitamon Magnesium 400 biedt actieve mensen een steuntje in de rug. Dit voedingssupplement bevat een hoge dosering magnesium, dat goed is voor de spieren en het zenuwstelsel. Magnesium is belangrijk voor het behoud van sterke spieren. Ook speelt magnesium een rol bij de activiteit van bepaalde enzymen, die betrokken zijn bij het energiemetabolisme. Zo draagt magnesium bij aan fitheid.

Sport
Sporters leveren vaak flinke inspanningen. Daardoor verbruiken ze niet alleen meer zuurstof, maar ook meer energie. Als sporter heeft u dus meer voeding nodig. Magnesium helpt bij het vrijmaken van energie uit de voeding. Voor sporters is het verder belangrijk om voldoende te drinken voor het handhaven van de vochtbalans en de mineralenhuishouding. Magnesium biedt hierbij ondersteuning. Ook is magnesium belangrijk voor de celvernieuwing, de weefselgroei en de opbouw van lichaamseiwit.

Productvoordelen

  • Voedingssupplement met magnesium 
  • Magnesium speelt een rol bij het behoud van sterke spieren 
  • Magnesium helpt bij de opbouw van lichaamseiwit 
  • Hooggedoseerd 1 tablet per dag 
  • Verkrijgbaar in verpakking van 30 tabletten

Dosering

1 tablet per dag

Samenstelling

400 mg Magnesium

Inhoud

30 tabletten

Merk

Davitamon

Sterkte

400 mg
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen