Davitamon Mamafit

Davitamon Mamafit is een voedingssupplement met de belangrijkste vitamines en mineralen voor de periode na de zwangerschap. 14,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Davitamon Mamafit

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Voor de periode die aanbreekt na de zwangerschap combineert Davitamon in Mamafit de belangrijkste vitamines en mineralen in één tablet per dag. Daarnaast bevat het kamille. Het is speciaal afgestemd op de behoefte van uw lichaam als mama en om ondersteuning te geven bij herstel na de bevalling.

Te gebruiken bij

  • Herstel na de zwangerschap 
  • Vermoeidheid

Gebruiksadvies

De tablet met voldoende water innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Zwangerschap / Borstvoeding

Geschikt bij borstvoeding, bevat 10 microgram vitamine D (conform advies Gezondheidsraad). Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Inhoud

60 tabletten

Merk

Davitamon

Hoe te bewaren

Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge en donkere plaats bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen