De Groene Os Darm Compositum Hond/Kat

Tinctuur voor een normale darmfunctie.

 21,35
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

De Groene Os Darm Compositum Hond/Kat

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Darm Compositum bevordert een regelmatige ontlasting en ondersteunt de darmwerking en de spijsvertering. De verzachtende tinctuur beschermt de darmwand waardoor de darmen beter hun werk kunnen doen. Het compositum heeft een tweeledige werking: het stimuleert de stoelgang door de darminhoud te verzachten én het helpt bij te dunne ontlasting door het stimuleren van de opname van een teveel aan vocht waardoor de ontlasting dikker wordt. De Groene Os Darm Compositum Hond/Kat is geschikt voor honden en katten.

Dosering

Honden en katten:
Honden > 25 kilo: 2 maal daags 10 druppels
Honden 10 tot 25 kilo: 2 maal daags 7 druppels
Honden en katten < 10 kilo: 2 maal daags 5 druppels

Gebruiksadvies

Gebruik in de vorm van een kuur van 6 weken. Afhankelijk van de resultaten kan de kuur daarna verlengd worden. Na 6 weken gebruik steeds een stopweek inlassen. Tenzij dierenarts of therapeut anders voorschrijft. Voor inwendig gebruik. Dopingvrij.

Samenstelling

Aqua, Grote weegbree (Plantago major), Zilverschoon (Potentilla anserina), Tormentil (Potentilla erecta), Salie (Salvia officinalis), Alsem (Artemisia absinthium), Amerikaanse ceanothus (Ceanothus americanus), Kamille (Chamomilla vulgaris), Ethanol 35% v/v.

Inhoud

50 milliliter

Verpakkingsvorm

Pot

Merk

De Groene Os

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen