De Groene Os MSM Paard/Pony

Poeder met organisch zwavel.

 22,45
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

De Groene Os MSM Paard/Pony

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

MSM (methylsulfonylmethaan) is een vorm van organisch zwavel die aanwezig is in alle levende organismen. Het komt in kleine hoeveelheden in de voeding voor. De stof is echter relatief vluchtig en verdwijnt gemakkelijk wanneer het voedsel wordt bewerkt (bijvoorbeeld verhit) of langdurig wordt opgeslagen. Zwavel maakt onderdeel uit van vitamine B1 en biotine. Biotine is toepasbaar voor het in stand houden van een normale vachtstructuur. Zwavel is een structurele bouwstof voor alle bindweefselstructuren zoals nagels en hoeven, botten, gewrichten en de vacht. In het lichaam kan MSM gebruikt worden voor het vormen van bepaalde zwavelhoudende aminozuren zoals methionine en cysteïne. Deze zijn betrokken bij de spijsvertering en het energiemetabolisme. De Groene Os MSM Paard/Pony is geschikt voor paarden en pony's.

Dosering

1 maal daags 1 maatschep door het voer. 1 volle maatschep (met kop) bevat circa 10 gram.

Contra-indicaties

Niet gebruiken tijdens de dracht of lactatieperiode. Tenzij dierenarts of therapeut anders voorschrijft.

Samenstelling

100% zuivere methylsulfonylmethaan. 1 gram MSM bevat 0,34 gram organische zwavel.

Inhoud

500 gram

Verpakkingsvorm

Emmer

Merk

De Groene Os

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen