De Groene Os Multivitaminen & Mineralencomplex Paard & Pony

De Groene Os Multivitamine & Mineralencomplex voorkomt tekorten en ondersteunt de stofwisseling. Geschikt voor paarden en pony's.

* Verplichte velden

Vanaf  54,00
Aantal:

De Groene Os Multivitaminen & Mineralencomplex Paard & Pony

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Dit goed opneembare voedingssupplement is geschikt voor paarden die wel wat extra’s kunnen gebruiken, die herstellend zijn na een ziekte én voor de al wat oudere paarden om fit te blijven. Het ondersteunt de stofwisseling en kan zowel acuut als preventief worden ingezet tegen weerstandsvermindering.

Deze multivitamine is uniek omdat hij verkalkte rode alg (Lithothamnion calcareum) bevat, een calcium- en magnesiumbron van plantaardige oorsprong met een zeer hoge opneembaarheid.

Multivitaminen en Mineralencomplex Basis Paard & Pony bevat naast een brede basis vitaminen en mineralen ook het essentiële aminozuur L-lysine. De verhouding calcium/fosfor is zorgvuldig uitgebalanceerd en ook over de vormen waarin de vitamines worden aangeboden is gewikt en gewogen. Zo kan een supplement bètacaroteen bevatten dat paarden zelf in vitamine A kunnen omzetten. Dit is echter een inefficiënt proces. Daarom heeft De Groene Os ervoor gekozen Vitamine A direct toe te voegen, maar wel in zo’n hoeveelheid dat er geen kans is op een te grote inname.

Productvoordelen

  • Goed opneembaar
  • Voorkomt tekorten
  • Ondersteunt de stofwisseling
  • Voor paarden en pony's waaraan hoge fysieke eisen worden gesteld
  • Ook voor paarden en pony's die hoofdzakelijk ruwvoer en/of gras gevoerd krijgen

Dosering

1 maal daags 1 maatschep door het voer. Poeder licht bevochtigen om te voorkomen dat het uit de bak wordt geblazen. 1 maatschep bevat circa 12 gram.

Contra-indicaties

Bij schildklierproblemen uitsluitend gebruiken in overleg met de dierenarts.â ¨ Gebruik tijdens dracht en lactatieperiode uitsluitend in overleg met dierenarts of therapeut. â ¨Gebruik bij veulens uitsluitend in overleg met dierenarts of therapeut.

Samenstelling

Vitamine A 3300 mcg
Vitamine B1 35 mg
Vitamine B2 29 mg
Vitamine B3 110 mg
Vitamine B5 30 mg
Vitamine B6 74 mg
Vitamine B12 700 mcg
Vitamine C 110 mg
Vitamine D 11 mcg
Vitamine E 40 mg
Foliumzuur 110 mcg
Paba 27 mg
Biotine 20 mcg
Choline bitartraat 80 mg
Inositol 205 mg
Hespiridine 37 mg
Bioflavonoiden 60 mg
Silicium 6 mg
Calcium 55 mg
Chroom 22 mcg
Fosfor 18 mg
Magnesium 135 mg
IJzer 6 mg
Kalium 27 mg
Selenium 45 mcg
Zink 5 mg
Mangaan 1 mg
Jodium 110 mcg
Koper 27 mcg
L-lysine HCl 15 mg
Methylsulfonylmethaan 400 mg
Overige ingredienten:  
Xylitol  
Amylum oryzae  
Appelaroma

Merk

De Groene Os

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen