De Groene Os Provarium Breeding Paard/Pony

Poeder voor de hormoonhuishouding.

* Verplichte velden

Vanaf  20,80
Aantal:

De Groene Os Provarium Breeding Paard/Pony

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Provarium Breeding helpt de hormoonhuishouding in balans te houden. Hierdoor helpt het de cyclus bij merries te reguleren en kan het gebruikt worden om een overmaat aan geslachtsdrift van het mannelijke dier te dempen. De Groene Os Provarium Breeding Paard/Pony is geschikt voor paarden en pony's.

Dosering

1 Maal daags 1 afgestreken maatschep door het voer. Poeder licht bevochtigen om te voorkomen dat het uit de bak wordt geblazen. 1 Maatschep bevat circa 4,4 gram.

Gebruiksadvies

In de meeste gevallen is het raadzaam om het dier eerst te behandelen met een kuur Drainage Compositum of Lever Compositum, voordat er Provarium Breeding wordt ingezet. De composita “resetten” als het ware de stofwisseling en ondersteunen de leverfunctie, zodat verschijnselen die mogelijk een relatie hebben met een verstoorde leverwerking eerst boven water komen. Als dit niet (of niet voldoende) verbetert door een kuur Lever Compositum of Drainage Compositum, is het zinvol om Provarium Breeding in te zetten.

Contra-indicaties

Niet gebruiken tijdens de dracht en lactatieperiode. 
Niet gebruiken bij hormonale kanker.
Niet gebruiken bij schildklieraandoeningen.  
Niet gebruiken wanneer de eierstokken verwijderd zijn.
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft.

Samenstelling

Monnikspeper (Vitex agnus castus (fructus)).

Merk

De Groene Os

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen