De Halm Rijstvlokken

Al lang voor onze jaartelling werd rijst geteeld in Zuid Oost Azië en Egypte. Vanaf de 15e eeuw werd het in Europa ook geteeld in Italië en werd het via Spanje (de Moren) verspreid naar Zuid Amerika.

 3,61
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

De Halm Rijstvlokken

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Al lang voor onze jaartelling werd rijst geteeld in Zuid Oost Azië en Egypte. Vanaf de 15e eeuw werd het in Europa ook geteeld in Italië en werd het via Spanje (de Moren) verspreid naar Zuid Amerika. Rijst moet ook gepeld worden, wat in de tropen vaak gebeurt in een stampblok + stamper. Wij betrekken de rijst uit Zuid Europa: Frankrijk, Spanje en Italië. Rijst is van nature glutenvrij.

Productvoordelen

  • Biologisch
  • Glutenvrij

Samenstelling

Rijst

Bevat geen

Gluten

Inhoud

500 gram

Meer informatie

De kooktijd van de rijstvlokken bedraagt 10 minuten met een naweltijd van 10 minuten.

Merk

De Halm

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.



Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen