Avent Dect-babyfoon SCD570

Avent Dect-babyfoon SCD570, de betrouwbaarste verbinding met uw baby.

 134,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Avent Dect-babyfoon SCD570

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Met de Philips AVENT SCD570 mist u geen enkel geluidje uit de babykamer. De DECT-technologie van de SCD570 zorgt ervoor dat het geluid kristalhelder door de ouderunit te horen is. Zo helder dat u misschien af en toe liever de babyfoon wat zachter zet. Dat kan uiteraard gewoon met de volumeknop, maar u kunt ook filteren aan de hand van de verschillende gevoeligheidsniveaus. De hoogste stand zorgt ervoor dat u elk zuchtje van uw baby hoort en u ouderunit blijft dan constant aan. Met de medium stand begint de babyfoon alleen met het produceren van geluid wanneer de baby zachtjes huilt en zachtjes aan het brabbelen is. Met de laagste stand word u alleen gewaarschuwd wanneer de baby echt harde geluiden maakt. Wanneer het tijd is voor een dutje is het mogelijk de baby op afstand een slaapliedje te laten horen, of voor extra geruststelling het nachtlampje aan te zetten. Is de baby heerlijk aan het slapen en zou u bijna vergeten dat het tijd is voor een voeding? Met de Philips AVENT SCD570 vergeet u dit niet meer. De timerfunctie helpt u hier namelijk bij.

Productvoordelen

  • 100% privéverbinding
  • Nachtlampje en slaapliedjes
  • TalkBack-functie
  • Trilalarm

Inhoud

1 exemplaar

Merk

Avent

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen