Deltas Boordevol Energie in 10 Dagen

Deltas Boordevol Energie in 10 Dagen, door Erika Schwartz & Carol Colman.


 19,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Deltas Boordevol Energie in 10 Dagen

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Is het zo dat...1. uw verstand 'nu' zegt, terwijl uw lichaam 'nee, nog niet' schreeuwt? 2. u, wanneer u 's morgens wakker wordt, nog vermoeider bent dan wanneer u ging slapen? 3. u 's middags naar een dutje snakt? 4. u niet meer helder kunt denken? 5. u zich overeet omdat u dringend behoefte heeft aan energie? 6. u gestrest en neerslachtig bent? 7. u vreest dat uw seksleven aan het verflauwen is? Deze gevoelens zijn dan misschien wel herkenbaar en universeel, maar ze zijn niet onvermijdelijk en onomkeerbaar. Het cruciale systeem van het lichaam, het energiesysteem, bestuurt alle lichaamsfuncties. Wanneer het wordt beschadigd, heeft dat zijn weerslag op ieder aspect van het leven, met als gevolg dat de gezondheid wordt bedreigd, ziekten de kop opsteken en het verouderingsproces wordt versneld. Vernieuwingsgezinde wetenschappers en dokters hebben echter ontdekt dat de aftakeling van het energiesysteem de persoonlijke energiecrisis - genezen kan worden. Het baanbrekend natuurlijke energieprogramma in dit boek zal uw leven grondig veranderen. Het bestaat uit eenvoudige regels om u te helpen uw lichaam te herstellen, te herladen en te herleven. Het revolutionaire systeem van dr. Schwartz draait om twee veilige, klinisch geteste, zonder voorschrift te verkrijgen voedingssupplementen. Het gehalte aan bouwstoffen geleverd door deze supplementen zal het lichaam herstellen en uw persoonlijke energiecrisis genezen. U zult verbaasd staan over de positieve fysieke en psychische veranderingen, die al na tien dagen duidelijk merkbaar zijn.

Inhoud

1 exemplaar

Merk

Deltas

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen