Dermagiq Skin

Dermagiq Skin is een helende crème voor de behandeling van oppervlakkige wondjes en huidirritaties zoals eczeem en insectenbeten.

 13,45
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Dermagiq Skin

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Dermagiq Skin is een helende crème voor de behandeling van oppervlakkige wondjes en huidirritaties zoals eczeem en insectenbeten. Dermagiq Skin bevat een huidversterkende basiscrème in combinatie met zuivere enzymrijke honing. De goed smeerbare crème brengt de geïrriteerde huid tot rust en stimuleert een snel herstel van wondjes. De enzymrijke honing zorgt voor een effectieve bescherming tegen infecties, die kunnen ontstaan door krabben bij onder andere eczeem. Dermagiq Skin is geschikt voor alle leeftijden. Dermagiq Skin bevat geen conserveringsmiddelen, maar is gesteriliseerd om bacteriën en bacteriesporen te doden. Daarom is Dermagiq Skin ook veilig voor kinderen jonger dan 1 jaar.

Te gebruiken bij

  • Eczeem
  • Insectenbeten

Productvoordelen

  • Geen conserveringsmiddelen
  • Voor alle leeftijden

Gebruiksadvies

Een laagje Dermagiq Skin aanbrengen op de te behandelen plaats. Dermagiq Skin licht inmasseren en goed in laten trekken. Bij oppervlakkige wondjes mag de behandelde plek worden afgedekt met een wondverband.

Samenstelling

Inhoud

30 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

Dermagiq

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen