Dermalex Repair Psoriasis

Vermindert jeuk, schilfering en roodheid van de huid.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Dermalex Repair Psoriasis

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Dermalex Repair Psoriasis is speciaal ontwikkeld voor mensen met matig of milde psoriasis. De crème normaliseert de productie van huidcellen en vermindert symptomen zoals schilfering, roodheid en verharde plekken, zonder hormonen. Zo hebt u zelf meer invloed op de conditie van uw huid.

Te gebruiken bij

  • Psoriasis

Productvoordelen

  • Vermindert jeuk, schilfering en roodheid van de huid 
  • Normaliseert de productie van huidcellen 
  • Versnel het herstel van de beschadigde huid 
  • Bevat geen hormonen/cortisonen

Dosering

2 of 3 maal daags

Gebruiksadvies

Maak de door psoriasis aangedane huid voorzichtig schoon met lauwwarm water. Breng een dun laagje Dermalex Repair Psoriasis op de vochtige huid aan. Herhaal de toediening 2 tot 3 maal per dag. Dermalex Repair Psoriasis kan niet overgedoseerd worden en kan gedurende een langere periode achter elkaar worden gebruikt. Opmerking: gebruik bij een extreem droge huid of jeuk, een parfumvrij hypoallergene hydraterende crème om de huid te behandelen en te verzachten na de behandeling met Dermalex Repair Psoriasis. Gebruik Dermalex Repair Psoriasis niet op open wonden of op wonden die het gevolg zijn van het barsten of krabben van de huid.

Bijwerkingen

Gedurende de eerste paar dagen van gebruik van Dermalex Repair Psoriasis, kan een licht branderig en/of tintelend gevoel op de plek die behandeld is, optreden.

Zwangerschap / Borstvoeding

Raadpleeg een arts voordat u dit middel gebruikt indien u zwanger bent

Contra-indicaties

In bepaalde gevallen, wanneer meer dan 40% van het lichaamsoppervlakte bestaat uit psoriasisplekken of bij zwangerschap, raadpleeg uw arts of dermatoloog voordat u begint met de behandeling met Dermalex Repair Psoriasis. In het geval dat Dermalex Repair Psoriasis gecombineerd wordt met andere behandelmethoden (om bijwerkingen van deze behandelmethoden te verminderen of de effectiviteit van de therapie te vergroten) is het sterk aanbevolen om uw arts, dermatoloog of apotheker te raadplegen, voordat u met de behandeling van Dermalex Repair Psoriasis begint.

Samenstelling

Aqua, Alkaline aarde mineralen geoptimaliseerd voor de behandeling van psoriasis, Gemodificeerde Aluminium Silicaten, White Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Polysorbatum 60, Ethyl Alcohol, Methyl 4-hydroxybenzoate

Bevat geen

Steroïden (cortisonen), teer of teerproducten, vitamine D3 analogen en vitamine A-derativen, zwavel (S), keratolytische substanties zoals salicylzuur en kleurstoffen.

Inhoud

30 of 100 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Meer informatie

Verkrijgbaar in verpakkingen van 30 en 100 gram. Psoriasis dient vooraf door een arts vastgesteld te worden. Dermalex Repair is een medisch hulpmiddel. Vanaf 14 jaar.

Merk

Dermalex

Hoe te bewaren

Bewaren op kamertemperatuur (15-25 °C). Houd Dermalex Repair Psoriasis niet bij een warmtebron of in direct zonlicht.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen