Dettol Sterilon Applicatievloeistof 1%

Sterilon bestrijdt bacteriën en sommige soorten schimmels. Bij licht geïnfecteerde schaaf- of snijwonden kunt u Sterilon gebruiken om de huid te ontsmetten.Dettol Sterilon Applicatievloeistof 1%

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Sterilon bestrijdt bacteriën en sommige soorten schimmels. Bij licht geïnfecteerde schaaf- of snijwonden kunt u Sterilon gebruiken om de huid te ontsmetten.

Te gebruiken bij

  • Ontsmetten van de huid en van wonden

Productvoordelen

  • Eenvoudig in gebruik

Gebruiksadvies

Ontsmetten van wonden:

  • Dettol Sterilon applicatievloeistof in en om de wond druppelen en de wond eventueel afdekken (met een pleister of sterielgaasje).

Ontsmetten van de huid:

  • de huid ontsmetten met een in Dettol Sterilon applicatievloeistof gedrenkt watje of gaasje.

Bijwerkingen

De volgende bijwerkingen kunnen voorkomen: irritatie en het overgevoelig worden van de huid voor de inwerking van zonlicht bij daarvoor gevoelige personen. Na herhaald gebruik kunnen overgevoeligheidsreacties en lichte irritatie van de huidvoorkomen. Wanneer één van de bijwerkingen ernstig wordt of als er bij u een bijwerking optreedt die niet in deze bijsluiter is vermeld,raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor chloorhexidinegluconaat.

Samenstelling

Chloorhexidinedigluconaat, water, alcohol, aceton, gluconolacton (E 575).

Bevat

Chloorhexidinedigluconaat 10 mg/g (1%)

Inhoud

15/30 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

Verkrijgbaar in 10 en 30 milliliter.

Dettol Sterilon applicatievloeistof is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik. 
Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. In geval van contact met ogen of slijmvliezen, direct en grondig met water uitspoelen.

Merk

Sterkte

1 %

Hoe te bewaren

Dettol Sterilon applicatievloeistof buiten bereik en zicht van kinderen houden en bewaren in de originele verpakking en niet boven 25 °C.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen