Deumavan Intieme Zalf

Deumavan Intieme Zalf is een milde intieme verzorging voor de gehele dag.

Deumavan Intieme Zalf

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Deumavan intieme verzorging lavendel – een hoogwaardige vethoudende verzorging met geringe hoeveelheden aan lavendel als geurstof en vitamine E – verzorgt de gevoelige huid in de intiemstreek mild en duurzaam.

Deumavan 
zalf met lavendel (en natuur) voor de intieme verzorging is een product zonder additieven, d.w.z. zonder emulgatoren, stabilisatoren, parabenen of andere conserveringsmiddelen en is ook watervrij.
Geproduceerd, d.w.z. als watervrije vetten en oliën, en niet als crèmes. Water hebben alle micro-organismen nodig om te kunnen groeien; dat moet worden verhinderd, daarom watervrij. Crèmes kunnen als mengsels van water en vet of olie niet zonder de genoemde emulgatoren, parabenen en andere conserveringsmiddelen worden geproduceerd.
De in vele crèmes verwerkte alcohol zorgt aanvankelijk voor een aangenaam, soepel huidgevoel, maar leidt op lange termijn tot een drogere huid en bereikt dus precies het tegenovergestelde van het beoogde doel. De huid in dit deel van het lichaam heeft geen watertoevoer van buitenaf nodig. Een eventuele wateronttrekking door onnodige alcohol dient echter te worden vermeden.
De toepassingsmogelijkheden van Deumavan zalf voor de intieme verzorging zijn uitgebreid. Bij veel klachten in de intiemstreek wordt de zalf aanbevolen: van een droge ingang van de vagina, jeuk, een branderig gevoel en huidproblemen in de overgangsjaren tot en met anaal eczeem en aambeien.

Productvoordelen

  • De ideale verzorging voor en na belasting van de huid.
  • Door zijn buitengewoon zachte en goed smeerbare consistentie kan de zalf ook op de gevoeligste huid gemakkelijk worden aangebracht.
  • Kan de natuurlijke huidfuncties ondersteunen.
  • Kan infecties in de genitaal- en anaalstreek voorkomen.
  • Voor een goed gevoel op de huid.

Samenstelling

Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Paraffinum, Tocopheryl Acetate, Parfum, Linalool, Alpha-isomethyl Ionone.

Inhoud

25 of 250 milliliter

Meer informatie

  • Dit product is verkrijgbaar per 25 of 250 ml.

‘Ingang van de vagina’ vs. ‘vagina’ – wat is het verschil?
In het algemene taalgebruik wordt dikwijls over de ‘vagina’ gesproken, terwijl eigenlijk de ‘ingang van de vagina’ (vulva) wordt bedoeld. Dit gevoelige gebied bestaat uit de grote en kleine schaamlippen, de voorhof van de vagina, de urinebuisopening en de clitoris met clitoriskapje (praeputium).
De inwendige ‘vagina’ is het deel dat bij de binnenste schaamlippen begint en tot aan de baarmoederopening loopt.
Dit misverstand leidt vaak tot een verkeerde behandeling. Doorgaans is niet de ‘inwendige vagina’ de plaats van het probleem, die moet worden gereinigd en verzorgd, maar wel de uitwendige geslachtsdelen met de ‘ingang van de vagina’.

Merk

Deumavan

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen