Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Bayer (1)
  2. Canesten (1)
Hoofdbestanddeel
  1. Clotrimazol (3)

Anti-schimmelcrèmes

Mensen met diabetes zijn gevoeliger voor schimmelinfecties. Vaginale schimmel en huidschimmel zijn veelvoorkomend problemen bij mensen met diabetes. Voorkom huidschimmel door de huid goed te drogen en droog te houden. Vermijd irriterende stoffen en gebruik zo min mogelijk zeep. Met antischimmelcrème kunt u een schimmelinfectie van de huid behandelen.

3 Producten
Terug naar boven

Crèmes tegen schimmel

Wanneer u te maken heeft met diabetes dan is de kans groot dat u ook te maken krijgt met huidschimmel. Huidschimmel is namelijk een veelvoorkomend probleem bij mensen met diabetes. U kunt huidschimmel voorkomen door de huid goed te drogen en goed droog te houden. Vermijd zoveel mogelijk irriterende stoffen, ook water en gebruik zo min mogelijk zeep. Met antischimmelcrème kunt u een schimmelinfectie van de huid behandelen. Kijk op Leef.nl welke verzorgingsproducten er zijn voor mensen met diabetes. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen